Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyon elégedett vagyok a dalokkal és az album alaphangulatával”

Szeptember 6-án jön ki a Nuclear Blastnél a Sonata Arctica új nagylemeze. A Talviyö albumról máris meghallgatható az első felvezető dal.

0622sonata

sonataarctica_cTalviyö („Téli éjszaka”) lesz a címe a finn Sonata Arctica tizedik albumának, amely ősz elején jelenik meg, és tizenegy friss szerzeményt tartalmaz majd. A banda karrierje során először dolgozott teljesen külsős producerrel Mikko Tegelman személyében, és szintén újdonság, hogy élőben rögzítették az anyagot a stúdióban. „Olyan lemezt szerettünk volna készíteni, amely zeneileg legalább az előző kettővel párhuzamban áll”, mondja Tony Kakko énekes. „Nagyon elégedett vagyok a dalokkal és az album alaphangulatával. Úgy érzem, akad ezen a lemezen pár olyan téma, amelyek a pályafutásunk csúcspontjai közé tartoznak. Felvettünk pár nagyszerű dalt, és újdonságokat is kipróbáltunk.”

A borítót máris közzétették, végleges dallistával egyelőre nem szolgálhatunk, de vélhetően hamarosan ezt is bemutatják majd. A turnétervek még szintén alakulóban vannak. Az A Little Less Understanding dal mindenesetre máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.