Shock!

november 22.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Municipal Waste: a 2012-es világvége filmzenéjén dolgoznak

2012 tavaszán The Fatal Feast címmel érkezik az új album Virginia legdilinyósabb crossover thrasher alakulatától, a Municipal Waste-től. A Nuclear Blast gondozta albumon több vendég is felbukkan, és a csapattól szokásos hibbant szövegű, old school módra zúzós muzsikát rejti majd.

A 2009-es Massive Aggressive utódja a Municipal Waste ötödik stúdióanyaga lesz, és tavasszal kerül a boltokba. „Vendégként itt lesz velünk John Connelly a Nuclear Assaultból, Steve Moore a Zombiból és Tim Barry, az Avail egykori énekese”, mondja a lemezről az énekes Tony Foresta. „Alig várjuk, hogy végre leszállíthassuk nektek a 2012-es világvége filmzenéjét!”

„Sok időbe telt eldönteni, mit csináljunk a következő albumunkkal", kommentálta a Nuclear Blasttel nyáron kötött megállapodást korábban Tony. „Egy olyan kiadót kerestünk, amelyik nemcsak szereti a bandát és a zenénket, de egyben akármilyen mulatságos ötlet mögé hajlandó teljes mellszélességgel odaállni, amit csak kitalálunk. Amint ezt megfogalmaztuk magunkban, egyértelművé vált, hogy a Nuclear Blast a nyilvánvaló választás. A cégnél már akkor is akadtak barátaink, amikor még lehetőségünk sem volt lemezt készíteni. Úgy érzem, tiszta lappal indulhatunk és ismét a helyes vágányon dolgozhatunk tovább. Mindenki remek dolgokat várhat a Waste-től a közeljövőben, és ez még csak a kezdet!"

A megjelenést követően a banda a tőlük megszokott intenzív turnézást tervezi a világ minden táján.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.