Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mnemic: valószínűleg vége a dalnak

0628mnemicA 2012-es Mnemesis óta nem nagyon hallottunk a dán Mnemicről, ám ennek oka van: a csapat az előző lemezhez kapcsolódó ciklus befejeztével nem kezdett bele egy újabba. Amit akár úgy is mondhatunk, hogy jelenleg nem léteznek.

„Mindenkinek, aki kérdezte, és mindenkinek, akit érdekel, mindössze annyit tudok mondani: nem tervezünk koncerteket, és nem dolgozunk sem új dalokon, sem új lemezen", áll a Mnemic főnöke, Mircea Gabriel Eftemie nyilatkozatában. „És hogy miért? Mert nincs más semmiféle művészi víziónk, és nem dobban már meg a szívem ezért a zenéért. Nyers erőre, egyszerűségre és jó dalokra éhezem, éppen ezért is hoztam létre egy Blood Eagle nevű új csapatot. Death metal, és egyáltalán semmi köze a Mnemic világához. Dinamikus világban élünk, ahol csakis a változás állandó: ha nem újulsz meg folyamatosan, kiesel a játékból. Akárcsak a Mnemic, akár csak kihagyásról, akár feloszlásról beszélünk. Majd az idő eldönti, összejövünk-e még akár a régi, akár az új felállással újból zenélni."

Eftemie közben várja a rajongói véleményeket is, hogy folytassák-e avagy sem.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Dead again 2014-06-28 13:27
Nem lepődök meg . . . ez a kiégés tökéletesen érezhető volt az utolsó két lemezen, pláne az utolsón. Azért, hátha jót tesz nekik egy kis szünet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.