Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindenki tudja, mire számíthat, hiszen Phil Campbell a riffisten”

Miközben Mikkey Dee beszállt a Scorpionsba, lassan aktivizálja magát Phil Campbell is: a Motörhead volt gitárosa saját csapatával, a Phil Campbell And The Bastard Sonsszal hoz ki egy EP-t november 18-án, amelyről máris meghallgatható az első dal.

1001pc

A Motörhead Music hozza ki a Phil Campbell And The Bastard Sons című EP-t november derekán. A formáció érdekessége, hogy a bandában a Motörhead volt gitárosa és Neil Starr énekes mellett Phil három fia, Todd, Dane és Tyla zenél. „Mindenki tudja, mire számíthat, hiszen Phil Cambell a riffisten”, mondta a Kaaos TV-nek a zenéről a frontember. „Szóval itt lesznek ezek a motörheades riffek, hiszen sok ottani dalt is ő írt, és ez bizonyos elemeken nálunk is átszűrődik majd. Én viszont meg sem akarnék próbálkozni lemmys stílusba énekelni, mert erre kizárólag ő volt képes. Az ember ilyesmibe nem megy bele. Én is a saját stílusomat hozom, de ahogy mondtam, tele van a zene hatalmas riffekkel, ahogy azt az ember egy olyan csapattól el is várja, amelyben Phil Campbell gitározik. Ez csak rock’n’roll.”

Az EP-re öt dal (Big Mouth, Spiders, Take Aim, No Turning Back, Life In Space) kerül fel, amelyek közül az elsőt máris meg lehet hallgatni.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Codename333 2016-10-01 21:24
jó kis chill out zene! kiváncsi vok a teljes anyagra :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.