Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindenképpen bizonyítanunk kell, és magasak az elvárások is így, egy új énekessel”

Dear Monsters címmel jelenik meg október 29-én a Bad Wolves harmadik nagylemeze. Az albumon új énekes debütál Daniel „DL” Laskiewicz személyében.

0908badwolves

badwolvesdm_cHarmadik albumát adja ki a Better Noise-nál jövő hónap végén az amerikai Bad Wolves. A csapatnál korszakhatárt jelent a lemez, hiszen Tommy Vext énekes tavaly személyes problémák miatt távozott a fedélzetről, és új ember állt a helyére. Daniel „DL” Laskiewicz először a most bemutatott Lifeline számban hallható.

DL énekesként leginkább a The Acacia Strainből ismert, ahol 2001 és 2013 között zenélt, stúdiós szakemberként, dalszerzőként pedig olyan bandáknál működött közre az évek során, mint az All That Remains, a Legion, a For The Fallen Dreams vagy maga a Bad Wolves. „Magabiztosan merjük kijelenteni, hogy a jelenleg készülő album az eddigi legjobb lemezünk – mondta róla a csapat a döntés bejelentésekor. – DL az egyik legtehetségesebb, legkeményebben dolgozó ember, akit csak valaha is volt szerencsénk megismerni. Csapatjátékos, kreatív kolléga, és nagyszerű ember, aki tökéletesen passzol a családba. Hihetetlenül jó ilyen pozitív energiák közepette dolgozni, és ez az újonnan meglelt optimizmus, illetve közösségi szellem egyértelműen tükröződik a zenében is. Az új album egységesebb, egyénibb formában mutatja meg a zenekart. Mindenképpen bizonyítanunk kell, és magasak az elvárások is így, egy új énekessel, de sikerült: a dalok önmagukért beszélnek. Ha Bad Wolves-rajongó vagy, tudjuk, hogy nem fogsz csalódni."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.