Shock!

június 03.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden nap frissen, egy új ötlettel érkeztünk a stúdióba, amit aztán kidolgoztunk”

Március 17-én jön ki a Doug Pinnick, George Lynch és Ray Luzier nevével fémjelzett KXM projekt második albuma. Az elődjéhez hasonlóan elszabadultan zeneinek, súlyosnak, jammelősnek ígért Scatterbrain albumról máris meg lehet hallgatni a Noises In The Sky című szerzeményt.

0106kxm

A Rat Pak kiadó gondozásában jön ki március derekán a KXM második albuma, a Scatterbrain, amelyet a három évvel ezelőtti debütáló album producerével, Chris Collierrel rögzített Doug Pinnick basszer/énekes (King's X), George Lynch gitáros (Lynch Mob, ex-Dokken) és Ray Luzier dobos (Korn). A trió mindössze tíz nap alatt rögzítette a súlyos jammelésekből összeállt dalokat, amelyeket sötétebbnek ígérnek a korábbiaknál, bennük progresszív, rockos, metalos és skás hatásokkal. „Ugyanazt a formulát akartuk alkalmazni, mint legutóbb", mondja Luzier. „Lekötöttük a stúdióidőt, és minden nap frissen, egy új ötlettel érkeztünk, amit aztán kidolgoztunk. Igyekeztünk nem túlgondolni a dolgokat."

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

kxm_c01. Scatterbrain
02. Breakout
03. Big Sky Country
04. Calypso
05. Not A Single Word
06. Obsession
07. Noises In The Sky
08. Panic Attack
09. It's Never Enough
10. True Deceivers
11. Stand
12. Together
13. Angel

Egyelőre nem tudni, hogy várható-e turné is a csapattól, a Korn zsúfolt naptárára tekintettel mi nem igazán valószínűsítenénk, hogy lesz rá idejük... A Scatterbrain és a Breakout már ismert klipjei után mindenesetre máris megtekinthető a Noises In The Sky videója is.

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2017-02-25 21:12
Az utolsó mondatban nem inkább Noises In The Sky-t kéne írni? A két másik nótát már korábban megismertük. Ez így olyan Shock-gazdaságos cikk. ;)
A legújabb dal is nagyon izgalmas, bár igazán csak a második felére indul be. Miket üvöltözik benne Pinnick, és az a szóló már megint! Ha így folytatják, ez jobb lemez lesz, mint a debüt, pedig az se volt gyenge.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.