Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mikkey Dee: „Lemmy sokkal, sokkal jobban van”

0925mheadÚgy tűnik, nem lesz fennakadás az idén nyáron esedékes európai Motörhead koncertekkel, a zenekar dobosa szerint Lemmy Kilmister már sokkal jobban van a tavalyi egészségügyi gikszerek után. A trió azért a biztonság kedvéért még nem pörgeti túl magát.

„Sokkal, sokkal jobban van”, mondta Mikkey Dee a Kaaos TV-nek. „Most már egy ideje elég jó az állapota, de keményen dolgozik is ezért. Épp most koncerteztünk három héten át az Egyesült Államokban, és most már javarészt felgyógyult. Soha korábban nem volt még nyolc hónapos kihagyásunk… De Lemmy most már sokkal jobban van, és tök jól is játszott az amerikai koncerteken, szóval nagyon remélem, hogy egészséges marad. És jól is néz ki, ennyit tudok mondani. És ismétlem, nagyon, nagyon keményen melózik is az állapotán, szóval reméljük a legjobbakat…”

Lemmy roppant kemény melója nyilván az alkoholfogyasztás mérséklését jelenti, ami az elmúlt időszakban nem mindig sikerült maradéktalanul a 68 éves frontembernek… A Motörhead európai bulijai június 24-én kezdődnek Milánóban, de ott lesznek az idei With Full Force-on és Wackenben is, illetve orosz és fehérorosz fellépések is várnak rájuk. A zenekar szeptember 22-26-tól saját luxushajós fesztiválon vesz majd részt Florida partjainál, ahol rajtuk kívül többek között a Megadeth, az Anthrax, Zakk Wylde, a Danko Jones és a Fireball Ministry is ott lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.