Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mike Heller lett a Fear Factory új dobosa

Mike Heller lesz a Fear Factory új turnédobosa, miután Gene Hoglan – feltehetőleg a Testamenttel lekötött elfoglaltságai miatt – nem tudja vállalni a Los Angeles-i cyber metalosok soron következő amerikai körútját. A nyilatkozatból úgy tűnik, Heller fix választás, és Hoglan később sem fog visszamenni a bandába.

„Elképesztő megtiszteltetés, hogy engem választottak a Fear Factory új dobosának", mondja Heller, akit a Malignancyből és a System Divide-ból lehet ismerni. „Olyasmi ez, amiről még csak álmodni sem mertem volna, amikor kölyökként, a középiskolában oda-vissza hallgattam a Soul Of A New Machine-t és a Demanufacture-t! Szintén hatalmas megtiszteltetés két olyan dobos helyét elfoglalni, akik ott vannak a metal dobolás legfantasztikusabb, legnagyobb hatású alakjai között. Remélem, örökségük méltó folytatója leszek, és napjaink legelőremutatóbb, leginnovatívabb zenéi közé tartozó muzsikákat alkotunk majd!"

A Fear Factory nemrég a basszusgitárosát, Byron Stroudot is lecserélte Matt DeVries-re. A cseréről a jelenleg a 3 Inches Of Bloodban játszó Stroud csak annyit mondott egy interjúban: nem érdemes olyan emberekre vesztegetni az időt, akik nem becsülik meg a másikat...

A banda új albuma, a The Industrialist június 4-én kerül a boltokba, ezen természetesen még Hoglan játéka halható. Heller és DeVries áprilisban néhány dél-amerikai bulin debütálnak majd a Fear Factoryben élőben, majd május 1-től már az Egyesült Államokban játszanak a Shadows Fall, a The Browning, a The Devasted és a Legacy Of Disorder társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.