Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Melegen tartom Jeff Hanneman helyét”

Gary Holt egyelőre nem tudja, játszik-e majd a következő Slayer lemezen, de természetesen nem tekinti magát tagnak, és már az Exodus új albumán is nagyban dolgozik. Miközben a főnök a Slayert segíti ki, két további Exodus tag júniusban közös európai turnéra indul.

„Öreg cimborákkal játszom”, mondta a The Metal Age-nek adott interjújában Gary. „Egy örökkévalóság óta a legjobb barátok vagyunk, szóval sosem úgy néztem a dolgot, hogy hűha, most akkor a Slayerrel fogok játszani. Egyszerűen csak valami mást csinálok: ki kell állnom, és olyan dalokat kell játszanom, amiket mindig is imádtam. Ez jó móka, és remekül érezzük magunkat.” Noha Kerry King már lenyilatkozta: neki az is megfelelne, ha Garyvel menne tovább a Slayer, Holt félig-meddig kitérő választ adott arra a kérdésre, hogy vajon ő is részt vesz-e majd a banda következő albumának felvételi munkálataiban. „Fogalmam sincs. Egyelőre mind abban reménykedünk, hogy Jeff rendbejön. Én pedig melegen tartom a helyét, amíg nem áll készen arra, hogy visszatérjen.”

Ami az Exodus következő albumát illeti, a gitárosnak már vannak ötletei, de azt még egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg a lemez. „Brutális lesz. Oké, minden albumunk brutális, de minden egyes alkalommal próbálunk egy kicsit másmilyenek lenni, miközben fejlesztünk is saját magunkon, és ez a lemez sem tér el ettől. Tényleg állati dühös dalokat írok mostanában.”

Miközben Gary a nyarat ismét a Slayerrel tölti, zenésztársai is egyéb bandáikkal foglalkoznak majd: Lee Altus gitáros Heathenje és Rob Dukes énekes Generation Killje például együtt turnézik majd Európában június elején, a müncheni Dust Bolt nyitása mellett. A turnénak magyar állomása a jelenlegi állás szerint nem lesz, de június 13-án, a bécsi Escape Metalcornerben meg lehet nézni őket. A Gary Holttal felálló Slayer június 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon koncertezik.

 

Hozzászólások 

 
+4 #8 Zoli 2013-03-31 19:37
Hanneman írta annak idején a slayer legjobb számait. Meg egyébként is... Gary-t az exodusban szívesebben látom-hallgatom.
Idézet
 
 
+3 #7 cs9 2013-03-31 11:20
Mint haogy az előző ezzel foglalkozó cikknél si kifejtettem : Szeretem Hol-ot de nem tudom elképzelni egy slayer lemezen! Nem ide való......Jó gitáros az fix. De fasz tudja mi lesz ebből :S remélem nem lesz feloszlás:S Lombardoval is a rosebb tudja mi a fasz van.....és azért legalább "húros része" maradjon leglaább egyben :S Mennyen majd ő is vissza az Exodusba HANNEMANNT MEG VÁRJUK VISSZA BETEG DALOKKAL :D
Idézet
 
 
+3 #6 the raven 2013-03-31 11:12
Idézet - Szabó István:
A legrosszabb ebben az egészben a bizonytalanság. Ha bármelyikük tudna mondani valami konkrétat, senki nem foglalkozna velük.

Konkrétat csak JH orvosai tudnak mondani,vagy még ők sem,sajnos.Flagellator-al meg egyetértek!
Idézet
 
 
+5 #5 kéjsóvár bohóc 2013-03-31 11:04
Idézet - Dead again:
A lényeg, hogy Gary nem megy sehová, és készülőben az új Exodus lemez. :) Én már ennek örülök.

Egyetértek! Jöjjön az új Exodus lemez és zúzza le a sok puha pöcsűt!!! Ha-ha!
Idézet
 
 
+8 #4 Flagellator1974 2013-03-31 10:10
Ne a történeten rágódjatok, mert az Nélkületek is megtörténik! Inkább gondoljatok arra, hogy Hegyalján egy Slayer-be oltott Exodust is láthattok! Mikor látnátok egyszerre játszani a Slayert Gary Holt-tal egyébként? Ez egy kihagyhatatlan lehetőség, már szabadnapot is kivettem 26-ára! Gary Holt, a világ egyik legnagyszerűbb metál dalszerző-gitárosa, amint Slayer-t játszik! Üdv.!
Idézet
 
 
+5 #3 Szabó István 2013-03-31 09:33
A legrosszabb ebben az egészben a bizonytalanság. Ha bármelyikük tudna mondani valami konkrétat, senki nem foglalkozna velük.
Idézet
 
 
+4 #2 Dead again 2013-03-31 08:45
A lényeg, hogy Gary nem megy sehová, és készülőben az új Exodus lemez. :) Én már ennek örülök.
Idézet
 
 
#1 kéjsóvár bohóc 2013-03-31 07:45
Ez a történet már egyre gázosabb!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.