Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megvan a Fear Factory új énekese

Bejelentette új énekesének személyét a Fear Factory. A frontember Olaszországból származik, és hétvégétől máris koncertezik a banda élén.

0222angstwerk

Milo Silvestro személyében találta meg új frontemberét a Fear Factory. „Hosszú és aprólékos keresés áll mögöttünk, de most már biztosan tudom, hogy megtaláltuk a megfelelő embert – mondja Dino Cazares gitáros. – Fontos hét ez az életünkben, hiszen február 25-étől visszatérünk a koncertszínpadokra a Rise Of The Machine turné keretében.” „Hatalmas lehetőség ez számomra – mondja Silvestro. – Sok-sok éve a zenekar nagy rajongója vagyok, így roppant szürreális ez a helyzet, de izgatottan várom, hogy a történet részese lehessek. Tudom, hogy óriási kabátot veszek magamra, de azért vagyok itt, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam, és igazságot szolgáltassak énekfronton a legendás zenekar örökségének.”

A Fear Factory legutóbbi stúdiólemeze, a 2021-es Aggression Continuum meglehetősen skizofrén helyzetben jött ki, hiszen már 2017-ben elkészítette a csapat, ám ezt követően Burton C. Bell énekes, illetve a banda klasszikus felállásának három hangszerese, Dino Cazares gitáros, Christian Olde Wolbers basszer – egy időben gitáros – és Raymond Herrera dobos hosszas jogi csatározásba bonyolódott, amely teljesen megbénította a csapat működését. A név végül Cazaresé lett, akinek a pereskedés közben Burtonnel is elmérgesedett a viszonya, így az énekes végül már az album megjelenése előtt egy évvel távozott a fedélzetről. Dino eközben részben újravette, illetve újra is kevertette a lemezanyagot, majd annak megjelenése után hosszas keresésbe és tesztelési szakaszba kezdett. „Most már jó egy éve dolgozom az illetővel, és sokat haladtunk előre – nyilatkozta korábban. – A Fear Factory rengeteg embernek jelent sokat, vagyis mindenképpen biztosra akartam menni, hogy minden rendben lesz. Megfordult ugyan a fejemben korábban, hogy kihozunk pár új dalt az énekessel, de aztán nem tudtunk a dolog mellé turnét tenni, így aztán gyorsan le is lohadt volna a visszhang. Vagyis mindenképpen turné köré akartam építeni a bejelentést, mert így lehet működőképessé tenni ezt az egészet. És a nevet sem akartam túl gyorsan nyilvánosságra hozni, mert amikor egy évvel később megjelenik az első közös dal, már a kutyát sem érdekelte volna.”

Egy rövid bemutatkozó videó máris megtekinthető. Az említett turné Észak-Amerikát szántja majd végig, főbandája a Static X lesz, és a Fear Factory mellett a Dope, illetve egyes dátumokon a Mushroomhead és a Twiztid is részt vesz rajta nyitóbandaként.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.