Shock!

július 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Megtiszteltetés, hogy ezekkel a srácokkal dolgozhatok, és ezeket a kiváló dalokat énekelhetem”

0521natecjHivatalosan is az utóbbi hónapok beugró frontembere, Nate Peck lett a Firehouse új énekese. A zenekar eredeti torkát, CJ Snare-t április elején vitte el a rák.

Nate Peckkel megy tovább a mikrofonnál a Firehouse. Az énekes a tavalyi American Idolban tűnt fel, és ősszel állt először a charlotte-i hajmetálosok színpadán, amikor az áprilisban elhunyt CJ Snare énekes már olyan rossz állapotban volt, hogy nem tudta vállalni a lekötött koncerteket. „Amikor először meghallottam Nate hangját, a hangterjedelemből, a hangszínből és a képzettségéből azonnal tudtam, hogy tökéletesen ki tudna segíteni bennünket CJ posztján, aki akkor épp a műtétje után lábadozott – mondja Bill Leverty gitáros. – Minden követ megmozgattam, hogy rávegyem: lépjen fel velünk októberben a New England Rockfesten. Nagyon gyorsan megtanulta a dalainkat, és elképesztő teljesítményt nyújtott a bulin. Utána elküldtem a videófelvételeket CJ-nek, és ő is egyből rávágta: igen, ő az emberünk.”

Peck menet közben Snare-rel is összebarátkozott annak utolsó hónapjaiban. „Rendszeresen, hetente néhány alkalommal beszéltem vele – mondja Nate. – Adott tanácsokat az énekre, a turnézásra és úgy általában véve az életre nézve is. Mindenféle tekintetben nagyszerű mentorom volt. Megtiszteltetés, hogy ezekkel a srácokkal dolgozhatok, és ezeket a kiváló dalokat énekelhetem.”

Alább megtekinthető néhány felvétel Peckkel a mikrofonnál.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.