Shock!

március 19.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Megmarad a Classic Rock és a Metal Hammer

Pát hétnyi bizonytalanság után kiderült: megmarad a Metal Hammer, a Classic Rock és Prog. A Team Rock lapjainak jogait az a Future Publishing kiadó vásárolta meg, amely 2013-ban eladta őket a csődbe ment cégnek.

0109cr

Mégis megmarad az egyik legpatinásabb metallapnak számító brit Metal Hammer, az egyik legnagyobb példányszámban fogyó angol rockmagazin, a Classic Rock, illetve a progresszív vonalon erős Prog. Mint arról beszámoltunk, a Team Rock kiadó decemberben hetvenhárom dolgozót azonnali hatállyal, fizetés nélkül küldött el, miután összesen 11,7 millió fontnyi adósságot halmozott fel. Ezek után egy ideig úgy tűnt, nehéz lesz új befektetőt találni a magazinokhoz, de most sikerült: a The Guardian információi szerint a lapokat előző tulajdonosuk, a Future Publishing vásárolta vissza mindössze 800 ezer fontért – 2013-ban 10,2 millió fontot kapott értük a Team Rocktól, így a vételár igen jutányosnak tekinthető, főleg, hogy a lapok mellett a médiacsoporthoz tartozó események – így például a Golden Gods és a Classic Rock díjátadók –, illetve a digitális Team Rock rádió is hozzájuk került.

Egyelőre nem tudni, hogy az új cég az elküldött munkatársakat veszi-e vissza, és az sem, lesz-e kihagyás a magazinok megjelenésében a most kiadott utolsó, januári Team Rock-lapszámok piacra dobása után, vagy februárban is kijönnek az újságok minden zökkenő nélkül.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 shmonsta 2017-01-09 13:37
Szuper. A tavalyi lejtmenet után idén történhetnének jó dolgok is. Az elsőnek ez okés lesz .)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.