Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megkezdte a munkát az új lemezen a Fear Factory

Megkezdte a demózást az új lemezen Los Angeles egyetlen és egyedüli Fear Factoryje. A hírt maga Dino Cazares gitáros tette közzé a Twitteren. A banda nyolcadik stúdióalbuma a tervek szerint jövő év első felében jelenhet meg, de egyelőre még nem tudni, melyik kiadónál.

Egyelőre annyit tudni, hogy Dinóval a Devolved dobosa, John Sankey is ott volt a helyi Downtown Rehearsal stúdióban, ám egyelőre még alighanem korai lenne ebből bármiféle következtetést is levonni a felállást illetően: Gene Hoglan ugyan feldobolta az új Testament lemezt, de turnéra már nem megy a bandával, vélhetően pont Fear Factory-s elfoglaltságai miatt.

„A Mechanize jó lemez volt, büszke vagyok rá, de ez az új jobb lesz nála", mondta egy év eleji interjúban Burton C. Bell énekes. „Már vannak terveim egy fullos koncepcióra sztorival, borítóval, mindennel együtt, nagyon agyas lesz."

A bandának jelenleg nincs kiadója, de nem féltjük őket attól, hogy nem tudnak leszerződni valahová, így 2012 első felében vélhetően tényleg kijöhet az album.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.