Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megkezdi a koncertezést a Killer Be Killed

0311kbkA tagok főbandáinak elfoglaltsága miatt teljesen esélytelen volt, hogy idén bemutatkozzon élőben a Killer Be Killed, jövőre azonban változik a helyzet: Max Cavalera, Greg Puciato, Troy Sanders és Dave Elitch zenekara a jövő évi ausztrál Soundwave fesztiválokon mutatkozik be.

Nem kispályán folytatja le karrierje első miniturnéját a Killer Be Killed, de hát maguk a tagok sem kispályások: Max, Greg, Troy és Dave a déli félteke legrangosabb rockfesztivál-sorozatán, az ausztrál Soundwave-eken mutatkoznak be a közönségnek február végén. Egyelőre nem tudni, lesz-e folytatása is a koncerteknek, de azért valószínűsíthetően igen, szóval remélhetőleg hozzánk közelebb is jönnek majd…

A tavasszal megjelent albumot Josh Wilbur producerrel (Gojira, Lamb Of God, Hatebreed satöbbi) vették fel Maxék. „Greg ugyanúgy keresett meg, mint annak idején Alex Newport a Nailbombnál: nagyon akarta, hogy megcsináljuk", mondta korábban a zenekar indulásáról Cavalera. „Én éppen nagyon elfoglalt voltam a Soulfly és a Cavalera Conspiracy ügyeivel, így nem is kerestem extra projekteket mellettük, de annyira kitartó volt, hogy a végén feladtam, és azt mondtam: jól van, basszameg, csináljuk meg! Csak ketten kezdtük el a munkát, aztán bekerült a képbe Dave Elitch, aki fantasztikus dobos, és Greg ismerte Troyt is. Megkértük, hogy basszusgitározzon, szóval hirtelen amolyan szupergrouppá vált ez az egész.

 

Hozzászólások 

 
#1 Bronson999 2014-11-29 12:15
Nagyon kíváncsi leszek Max mit fog gitározni, most hogy nem lesz mögötte Marc Rizzo. Puciato gondolom nem egy virtuóz, szóval érdekes lesz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.