Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghallgatható az új Halestorm egyik deluxe bónusza

0113halestormA napokban jelent meg az Atlanticnél a Halestorm új albuma, az Into The Wild Life. A zenekar most a deluxe kiadás egyik bónuszdalát mutatta be az anyagról Unapologetic címmel.

„Azt a célt tűztük ki magunk elé ezzel a lemezzel, és hiszem, hogy sikerült is megvalósítanunk, hogy áthidaljuk az eddig meglévő távolságot az élő koncertjeinken látottak és az albumainkon hallottak között", mondja az anyagról Lzzy Hale, a csapat énekesnője. „Szóval nagyon alapvetőre vettük az egészet, visszatértünk ahhoz a módszerhez, amit régen az AC/DC vagy a Led Zeppelin is alkalmazott: a lényeg annyi, hogy minden áldott nap bekapcsoltuk a felvétel gombot, körbeálltunk mind a négyen, élőben nyomtuk a dalokat, és ezt rögzítettük, hogy utólag már csak pár apróságot adjunk hozzá. Minden dalt elejétől végéig, egyben énekeltem fel, senki sem vagdosott át semmit, nem használtunk AutoTune-t. A lemez így roppant organikus, és a hibáival együtt is tökéletesen reprezentálja a zenekart. Úgy érzem, ez valami olyasmi volt, amit a pályánk ezen szakaszában legalább meg kellett próbálnunk ebben a formában elkészíteni, és izgulunk is a fogadtatása miatt, de reméljük, az embereknek is tetszik majd. De most fontosabb, hogy mi elégedettek vagyunk vele."

0113halestormcA Halestrom Nashville-ben vette fel az albumot Jay Joyce producerrel, a dallista pedig az alábbi lesz:

01. Scream
02. I Am The Fire
03. Sick Individual
04. Amen
05. Dear Daughter
06. New Modern Love
07. Mayhem
08. Bad Girls World
09. Gonna Get Mine
10. The Reckoning
11. Apocalyptic
12. What Sober Couldn't Say
13. I Like It Heavy

A már ismert dalok mellé a zenekar a megjelenés alkalmából most a deluxe verzió egyik érdekességét, az alapkiadásra fel nem kerülő Unapologeticet is közzétette.

 

Hozzászólások 

 
#4 cifrakdaniel 2015-04-15 14:01
Ezt annyira nem érzem durvának, sőt. Én általában megveszem azt amit csak tudok, plusz ha van letöltökód hozzá akkor hivatalosan, ha nem akkor simán letöltöm. Spotify-t csak itthon szoktam használni, utazás közben maradok a jól bevált offline zenehallgatásná l. Már csak azért is mert nem tetszik a spotify mobilos kezelőfelülete.
Idézet
 
 
#3 P 2015-04-15 13:17
Idézet - cifrakdaniel:
Azért olyan sokat nem kell keresgélni hozzá.
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=twIFnpi34AI
de spotify-on is fent van. Egyébként szerintem sokkal jobb lett, mint az előző két album. És kérlek pontosan hozd fel neked hol zavaró a vágás. Remélem nem a vokálsávokra gondoltál. Az albumot egyébként egyben érdemes hallgatni, mert nagyon jól egymásba vezetnek a dalok.



018-nál. Jó értem én a soráthajlást, de ezt azért elegánsabban is meg lehetett volna oldani. A Spotify-on meg nem kaptam értesítést, pedig elvileg követem őket. Na, de akkor lesz egy kis elfoglaltságom. Amióta Spotify-t használok, lényegében nem töltök le semmit, hanem megvárom a hivatalost.
Idézet
 
 
+3 #2 cifrakdaniel 2015-04-15 12:14
Azért olyan sokat nem kell keresgélni hozzá.
Youtube
de spotify-on is fent van. Egyébként szerintem sokkal jobb lett, mint az előző két album. És kérlek pontosan hozd fel neked hol zavaró a vágás. Remélem nem a vokálsávokra gondoltál. Az albumot egyébként egyben érdemes hallgatni, mert nagyon jól egymásba vezetnek a dalok.
Idézet
 
 
+1 #1 P 2015-04-15 12:00
Ahhoz képest, hogy közölte, hogy egyben ment fel minden, akkora vágás van az énekben az új dalban, hogy kevés ember nem venné észre. egyben szeretném már végre hallani a lemezt, mert így külön-külön hallgatva a számokat eléggé felemás. Pedig az első két lemezt kifejezetten szerettem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.