Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még a Guns N’ Roses hivatalos basszere is a régi felállás újjáalakulását várja

0916stinsonNemhogy nem tud semmit a Guns N’ Roses jelenlegi státuszáról a modernkori tagság egyik oszlopa, a még 1998-ban leigazolt Tommy Stinson, hanem egyenesen reménykedik benne, hogy összeáll a zenekar eredeti felállása. Noha az érintettek némaságba burkolóznak, mióta kiderült, hogy Slash ismét kibékült W. Axl Rose-zal, a pletykák folyamatosan pörögnek.

„Nem igazán akarok arról beszélni nyilvánosan, mi történt a háttérben”, szögezte le Stinson a The Currentben azt illetően, mi történt a Guns N’ Roses tavaly nyári Las Vegas-i koncertjei után, amelyek óta a zenekar gyakorlatilag mozdulatlan, és két gitáros is távozott, illetve a legfrissebb nyilatkozatok fényében maga a basszer sincs már a fedélzeten. „Főleg, mert ami történt, annak semmi köze Axlhöz vagy bármi máshoz, hanem sokkal inkább az én személyes helyzetemhez kapcsolódik. Alapvetően annyi van, hogy lejátszottam velük az utolsó bulimat Vegasban, aztán hazamentem, és igyekeztem a legjobbat nyújtani a Replacements újjáalakuló bulijain is. A többit pedig nem tudom. Úgy gondolom, valamikor valaki felhív majd, és elmondja, mi van, mert mind baráti légkörben váltunk el egymástól, semmi rossz nem történt. De aztán DJ Ashba hivatalosan is kilépett, így aztán nekem is a saját ügyeimmel kell törődnöm, akármiről is legyen szó.”

Természetesen Stinsont is megkérdezték, tud-e valamit a klasszikus Guns N’ Roses esetleges újjáalakulásáról. „Teljesen őszinte leszek veled, haver: nagyon remélem, hogy megcsinálják. Amikor visszatérsz ahhoz, amivel annak idején kezdtél, és ismét elkap az a régi érzés, miközben azóta annyi mindent csináltál, nos, az bizony megéri. Én a Replacementsszel már átéltem ezt, és marha jó dolog, nagyon kellemes néha az ilyesmi. Remélem, ők is átélhetik majd ezt, ha összejön.”

Amíg összejön a dolog – ha összejön –, Slasht november 18-án Budapesten is meg lehet nézni szólócsapatával. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 nikfisz 2015-09-16 21:09
Ezt a csávót (is) gyorsan elfelejtik majd!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.