Shock!

február 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Márciusban jelenik meg Ripper, Kottak, Sarzo és Kelli közös nagylemeze

Enemies & Lovers címmel jelenik meg március 29-én az A New Revenge első lemeze, amelyről máris meghallgatható az első dal. Az elnevezés Tim „Ripper” Owens énekest, James Kottak dobost, Rudy Sarzo basszert és Keri Kelli gitárost rejti.

0209newrevenge

anewrevenge_cA Golden Robot kiadó hozza ki március végén az A New Revenge első albumát Enemies & Lovers címmel. A zenekarban Tim „Ripper” Owens (Judas Priest, Iced Earth, Charred Walls Of The Damned stb.), James Kottak dobos (Scorpions, Kingdom Come), Rudy Sarzo basszer (Ozzy Osbourne, Quiet Riot, Whitesnake) és Keri Kelli gitáros (Alice Cooper, Vince Neil Band, Slash’s Snakepit) egyesítette erőit, és The Way címmel máris meghallgatható tőlük az első dal. A videóban ugyanakkor időegyeztetési problémák miatt nem Sarzo szerepel, hanem egy régi haver, a jelenleg a Last In Line-ban dolgozó Phil Soussan pengeti a négyhúrost.

Az embrionális formájában 2013-ban alakult, de eredetileg még a kissé szerencsétlen Project Rock néven indult zenekar első lemezére tizenegy dal kerül majd fel, idén Észak-Amerikában koncerteznek majd, Európa pedig jövőre kerül sorra. Korábban a csapat turnéfelállásában Teddy „Zig Zag” Andreadis billentyűs is játszott, egyelőre nincs szó róla, hogy a továbbiakban is részt venne a projektben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.