Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már nagyban dolgozik az új albumon a Foo Fighters

Már dolgozik következő nagylemezén a Foo Fighters legénysége. Taylor Hawkins ugyan óvakodott attól, hogy még csak utaljon is a lehetséges megjelenési időpontra, de azt azért elárulta: az album nagyszerű lesz.

„Elkezdtük a munkát”, mondta a Billboardnak Taylor Hawkins dobos. „Most éppen összerakjuk az ötleteket. Mint általában, Dave agya folyamatosan dolgozik, így most is rengeteg elképzeléssel rendelkezik mind a zenére, mind a koncepcióra nézve. Egyelőre egyikről sem beszélhetek, de nagyszerű lesz!”

„Nagyon impozáns, grandiózus terveink vannak a következő Foo Fighters albumhoz", mondta korábban Grohl az MTV-nek. „Pontosan tudjuk, mi lesz a következő lépés, zeném is van a lemezhez, és ha befejeztük a Sound City dolgokat, el is kezdünk dolgozni." Grohl mindazonáltal kerülte, hogy akár még csak egy lehetséges megjelenési dátumot is megjelöljön az anyag kapcsán. „Ha most mondok egy időpontot, az azt jelenti, hogy onnantól kezdve tartanunk kell magunkat ahhoz a határidőhöz", hárította el az ezirányú érdeklődést. Ugyanígy Hawkins sem akart válaszolni arra, szerinte mikor jelenhet meg az anyag – mi ezek alapján az év végét vagy 2014 elejét valószínűsítenénk.

A Foo Fighters legutóbbi albuma, a Wasting Light 2011 áprilisában jelent meg, és a zenekar lemezei közül elsőként nyitott az amerikai listák első helyén. Az anyagból a kiadásától számított egy év alatt több mint 660 ezer példány talált gazdára az Egyesült Államokban, és további mintegy 380 ezer Nagy-Britanniában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.