Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már augusztus végén megjelenik a Bon Jovi új albuma – de Richie Sambora nélkül

0112jbjEgyszerre szolgálhatunk jó és rossz hírekkel azoknak, akik szeretik a Bon Jovit. Mint kiderült, a zenekar augusztus 21-én, tehát meglehetősen hamar és váratlanul új nagylemezt jelentet meg Burning Bridges címmel, ám Richie Sambora nem vett részt ennek elkészítésében.

Július 31-én, Saturday Night Gave Me Sunday Morning címmel jön ki az új Bon Jovi-single, amit aztán augusztus 21-én egy teljes nagylemez is követ majd Burning Bridges címmel. Ez lesz a zenekar első nagylemeze, amelyen nem gitározik Jon Bon Jovi fő szerzőtársa és a bandában az énekes mellett kezdetektől fogva szintén kirakatfigurának számító Richie Sambora, aki helyett Phil Xenidis, azaz Phil X gitározott az új anyagon. David Bryan billentyűs, Tico Torres dobos és a több mint húsz éve beugrós státuszban játszó Hugh McDonald pozíciója természetesen továbbra is stabil. Ezt leszámítva a lemezről egyelőre nem tudni túl sokat.

Sambora a 2013-as What About Now lemez turnéin már nem vett részt a zenekarral, és Jon egy tavaly novemberi nyilatkozata szerint hivatalosan is távozott a fedélzetről. Ugyanakkor a dolog továbbra sem tűnik véglegesnek, mindkét fél nyitva hagyta az ajtót (noha az új album címe nem éppen ezt sugallja). „Csak a saját dolgomat akartam csinálni”, mondta még szintén tavaly Richie. „Épp akkor fejeztünk be egy nagy turnét, épp sikerült átállnom a zenekari üzemmódról, és jól éreztem magam a lányommal. Egy teljes évet láttam magam előtt, tele más célokkal: a saját zenémet akartam játszani, meg adni pár koncertet a zenekarommal. Meg is mondtam, hogy egy kis szünetet szeretnék, de süket fülekre találtam, mert a Bon Jovi gépezetének tovább kellett haladnia. Választhattam: csatlakozom hozzá, vagy elmegyek. És az ilyesmi kemény, amikor harminc éven át osztoztok örömben, bánatban. De hiszem, hogy jó döntést hoztam, mert fantasztikusan érzem magam. Minden estét nagyon élvezünk. Sok rossz dolgot tettem életemben, és rendszeresen hoztam rossz döntéseket is, de szerintem ez most jó húzás volt a részemről. De nincs már bennem tüske. Szeretem Jont, és továbbra is látok lehetőséget a visszatérésre. Egyszerűen csak vannak lépések, amiket meg kell tennem, és szükségem is van rá, hogy megtegyem.”

A Bon Jovinak különösebben persze továbbra sincs miért aggódnia: az amerikai listavezető What About Now még negatív kritikai fogadtatása ellenére is több mint 1,5 millió példányban kelt el világszerte, a hozzá kapcsolt turné pedig ismét hatalmas diadalmenetnek bizonyult.

 

Hozzászólások 

 
+10 #2 QRman 2015-07-19 16:30
Bon Jovi lemez Sambora nélkül? hülye vicc....
Idézet
 
 
+10 #1 Codename333 2015-07-19 14:21
hát az előzőek is lapos gyenge lemezek voltka még hosszabb kihagyásokkal is.....kiváncis vok ez vajon milyen így Sambora nélkül.Mindestre nem túl bíztató :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.