Shock!

július 03.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magyarországon lép fel Stevie Rachelle, a Tuff frontembere

0503tuffJúlius 18-án, a The Joystix vendégeként Budapesten koncertezik Stevie Rachelle. A Tuff frontembere soha korábban nem járt még Magyarországon, és saját örökzöldjeit, illetve a '80-as évek klasszikusait játssza majd Szőszőékkel.

A Stevie Rachelle énekessel felálló Tuff talán az egyik utolsó glambanda volt, akik nagykiadóhoz tudtak szerződni a grunge-láz betörése előtt. Az 1991-es What Comes Around Goes Around lemez azóta is kultklasszikus a stílus rajongóinak körében, és a csapat az I Hate Kissing You Goodbye dallal még némi MTV-s sikert is bezsebelhetett. Stevie azóta is életben tartja a Tuffot, tavaly a brazil zenészekkel felálló Tales From The Porn nevű csapattal csinált kiváló lemezt, és továbbra is vezeti, illetve szerkeszti a Metal Sludge nevű internetes kultmagazint, amely a '80-es évek glam/hajmetal-sztárjainak színfalak mögötti, nem feltétlenül publikus sztorijait, botrányait szellőzteti meg immáron lassan két évtizede.

Rachelle most végre Budapestre is eljut: az énekes július 18-án Budapesten, a Robotban játszik, ahol a hazai The Joystix zenekar lesz Stevie segítségére, hogy megidézzék a '80-as évek Sunset Stripjének hangulatát a Tuff és a korszak glam/sleaze-bandáinak dalain keresztül. Részletek az igazán különleges buliról itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.