Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lenny Wolf is áldását adta a nélküle zenélő Kingdom Come-ra

Már lenyomta sajátos újjáalakuló turnéjának egy részét a Kingdom Come, akik pont a főnök, Lenny Wolf nélkül éledtek fel első lemezük harmincéves jubileuma alkalmából. James Kottak dobos szerint a banda tartós jelenlétre szeretne berendezkedni.

1107kc

Ősszel már lejátszott tizenkét koncertet az Egyesült Államokban a feléledt Kingdom Come, amelyben ismét közösen zenél az első két lemez hangszeres szekciója, azaz James Kottak dobos, Danny Stag gitáros, Rick Steier gitáros és Johnny „JB” Frank basszer. Mivel Lenny Wolf énekes/dalszerző/főnök valamiért nem kívánt csatlakozni társaihoz, az énekes Keith St. John, a Montrose és a Burning Rain volt torka lett. A fellépések eddig kedvező visszhangokra találtak, így nem csoda, hogy Kottak a Shut Up & Rock Onnak adott interjújában elég bizakodónak tűnt a jövőt illetően.

„Az elmúlt két évben már szerveződött a dolog, de idén januárban pontosítottunk le mindent”, mondta a visszatérésről a dobos. „Lett egy új menedzsmentünk, egy új koncertügynökségünk, és így tovább. Lenny viszont inkább úgy döntött, hogy visszavonul, és nem vesz részt a turnén, ezért aztán bevettük Keith St. Johnt. De eredetileg Lenny is képben volt, csak aztán úgy másfél éve közölte, hogy inkább nyugdíjazza magát. Úgy döntött, nem vesz részt a dologban. Őszintén csalódottak voltunk emiatt, de tiszteletben tartottuk a döntését, ő pedig áldását adta ránk ebben a formában is. Keithnek persze nincs könnyű dolga ezekkel a dalokkal, de gyilkos teljesítményt nyújtott a koncerteken.”

Kottak szerint a Kingdom Come nem kíván lassítani a jövőben sem. „Mindenből szeretnénk egy kicsit. Ebből a turnéból eddig tizenkét buli ment le, szóval már látjuk, mire számíthatunk ezen a szinten, és máris számos ajánlatot kaptunk Európából, Angliából, Dél-Amerikából és Japánból. És máris további koncerteket kötöttünk le 2019-re az Államokban is. A koncertek tehát maguktól értetődőek. Új zenéket is szeretnénk kihozni, de ott bizonyos jogi okok miatt várnunk kell még egy kicsit. Ezt leszámítva viszont határ a csillagos ég, és tényleg hosszútávra akarunk berendezkedni.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.