Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Legacy Of The Beast: okostelefonos szerepjáték az Iron Maidentől

0118maidenNyáron saját videójátékkal jelentkezik az Iron Maiden. Az iOS-ra és Androidra fejlesztett szerepjáték címe Legacy Of The Beast lesz, és a zenekar gazdag vizuális elemei alkotják majd a díszletet, illetve a sztori is a Maiden-mitológiából merít.

A vancouveri Roadhouse Interactive-vel és a 50cc Gamesszel közösen fejlesztette ki saját videójátékát az Iron Maiden, amely nyáron debütál, és a bejelentés szerint ingyen lehet majd játszani vele iPhone-on és androidos telefonokon. Az igen akciógazdag szerepjátékban a játékos természetesen Eddie bőrét öltheti magára az ő számtalan alakjában – és ezek közül természetesen mindegyiknek más képességei lesznek az időutazással tarkított, különböző világokban játszódó pályákon, amelyek természetesen a Maiden dalain, ikonikus grafikáin, lemezborítóin alapulnak majd. A Roadhouse korábban többek között olyan játékok elkészítésében vett részt, mint a Warhammer 40,000: Carnage vagy a Food Battle.

A Legacy Of The Beast soundtrackje nyilván nem is lehet más, mint szintén a banda muzsikája, köztük korábban sosem hallott, a játékhoz szabott élő felvételek, de senkinek sem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg méltatlan formában hallja majd viszont a kedvencét, hiszen most is személyesen Steve Harris felügyelte a munkát. „Mindig is úgy gondoltuk, hogy a Maiden zenéje, képi világa és Eddie tökéletesen érvényesülne egy játékban, így az 1999-es Ed Hunter óta keressük a megfelelő alkalmat a folytatáshoz”, mondja a basszer. „Most, 2016-ban csak egy okostelefon szükséges mindehhez, így minden rajongónk és minden játékos könnyen hozzáférhet majd a végeredményhez.”

Az Iron Maiden februárban, Észak-Amerikában kezdi meg a tavalyi The Book Of Souls turnéját, majd áprilisban pályafutásuk során első ízben Kínában is fellépnek egy pekingi, illetve egy sanghaji buli erejéig. Az európai kör május végén startol két német fesztivállal, a gelsenkircheni Rock Im Revierrel és a müncheni RockAvariával, és lesz magyar fellépés is, ezúttal július 1-jén, a soproni VOLT-on. A banda Sopron mellett Bécsben, a június 3-5. közötti Rock In Viennán is játszik majd (itt a Rammstein a másik bejelentett headliner), de prágai önálló buli is lesz július 5-én, Csehország legmodernebb futballstadionjában, az Eden Arenában.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 iLane 2016-01-18 18:33
Én azt hallottam, hogy a WP android kompatibilis lesz (valamikor) és akkor összenyílik végre a piac.
Idézet
 
 
+6 #1 P 2016-01-18 15:42
Érdekes, hogy a WP platformot mindenki ennyire hanyagolja, pedig kezd akkora teret nyerni, hogy lassan már beláthatnák, hogy ez is van akkora piac, hogy megérje rá fejleszteni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.