Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lazarvs: augusztusban érkezik az új album, nézd meg a Scum klipjét!

Blackest lesz a Lazarvs új albumának címe. A zenekar máris bemutatta a Scum című szerzeményt a lemezről.

0618lazarvs

lazarvs_cAz Apey & The Pea-évekkel együtt ötödik nagylemezével jelentkezik augusztus 18-án a Lazarvs. A csapat most a Scum című szerzeményt tette közzé a 2020-as Lazarvs folytatásáról. „Az utóbbi fél évben magunkhoz képest viszonylag csendben voltunk – mondják. – Ez részben azért is volt, mert minden erőnkkel a lemezen dolgoztunk. Borzasztóan izgatottan vártuk ezt a mai napot, hogy végre megoszthassuk veletek is a legjobb lemezünk egy kis darabkáját, amire rendkívül büszkék vagyunk.”

A csapat soraiban ugyanakkor személyi változás is történt. „Eltelt tizennégy év, mindannyian nagyon sokat változtunk, és annak érdekében, hogy tovább tudjunk menni ezen az úton veletek együtt, a zenekar és Prepelicza Zoltán útjai itt most elválnak. Szeretnénk neki őszintén, és hálásan megköszönni mindent, hiszen a testvérünk, és örökké a zenekar része marad. Nektek pedig rendkívül hálásak vagyunk a végtelen támogatásért, kérjük, fogadjátok szeretettel Balogh Attilát, a Lazarvs új családtagját!”

A Lazarvs számos nyári fesztiválon ott lesz az Alpárfeszttől kezdve a Fishing On Orfűn, a Lowlanden, a Campuson és a FEZEN-en át egészen a Tábor Fesztiválig. Lemezbemutató koncertjüket szeptember 14-én tartják majd a Budapest Parkban a She Loves Pablo és az Abigél társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#1 miso 2023-06-18 07:26
Odabaxxxx
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.