Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közösen ír dalokat Lynch, Pinnick és Luzier

A napokban jelenik meg a klasszikus Dokken felállás hangszereseit tömörítő T&N projekt első lemeze, George Lynch azonban máris a következő szerelvényre ugrott: a gitárzseni jelenleg éppen Doug Pinnickkel és Ray Luzierrel dolgozik egy új projekt dalain. De már most biztos, hogy lesz jövőre kettes T&N lemez is.

Csak jövő ősztől, a második album megjelenése után akar turnézni a T&N, azaz George Lynch, Jeff Pilson és Mick Brown új formációja. A Guitar Worldnek adott interjújában Lynch elárulta, hogy a lemezanyag nagyjából fele már elkészült – ez azonban elsősorban további régi Dokken dalokat jelent (a When Heaven Comes Down, a Til The Livin' End és a Just Got Lucky már biztosan felkerül rá), az új sajátokat még meg kell írni.

Lynch emellett aktív a Lynch Mobbal is, de egy új projekten is dolgozik, méghozzá a King's X frontember Doug Pinnickkel és a Korn dobosával, Ray Luzierrel. „Nevünk még nincs, de már megkezdtük a dalszerzést, és december közepéig dolgozunk majd", mondta a formációról. Egy Shadow Train nevű bandát szintén összehozott, ezzel azonban elsősorban filmzenei vállalkozásokban gondolkodnak különböző dokumentumműsorokhoz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.