Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Klasszikus hangzású, de nem klasszikus felállású új albumot készít a Dokken

Noha elméletileg a legutóbbi, 2012-es Broken Bones lett volna az utolsó a sorban, mégis új lemezzel jelentkezik jövőre a Dokken. A csapat ugyanakkor – természetesen – nem a tavaly pár japán buli erejéig újjáéledt klasszikus felállásban készíti el az anyagot.

0712dokken

Sokan reménykedtek benne, hogy a tavalyi újjáalakuló bulik után esetleg új lemezt is készít a Dokken klasszikus felállása, azaz Don Dokken énekes, George Lynch gitáros, Jeff Pilson basszer és Mick Brown dobos, főleg, hogy a négyes legalább egy új dalt bizonyosan össze is rakott. Aki azonban ezt várta, csalódni fog, és kénytelen beérni egy olyan friss nagylemezzel, amit a jelenlegi, „hivatalos" Dokken-felállás rak össze, azaz Don és Mick mellett Jon Levin gitáros, illetve Chris McCarvil basszer. A semminél már persze ez is több, hiszen elméletileg már a legutóbbi Broken Bones is búcsúanyagnak készült...

„Egész júliusban úton vagyunk, és csak november-december környékén lassulnak majd a dolgaink", mondta a zenekar ütemtervéről Levin az AllThatShredsnek. „Akkor nekilátunk majd egy új Dokken-lemeznek, amely egyértelműen a klasszikus Dokkent idézően szól majd, és úgy gondolom, úgy 2018 májusával bezárólag meg kellene jelennie."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.