Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kill Devil Hill: máris készül Rexék második lemeze

Máris megkezdte második nagylemezének felvételeit a Kill Devil Hill, azaz Vinny Appice és Rex Brown közös zenekara. A tavaly debütált, súlyos hard rock/metal zenében utazó formáció Jeff Pilsonnal melózik a stúdióban.

A Kill Devil Hill tavalyi első nagylemeze biztató kezdetet jelentett a zenekarnak, ahol Jason „Dewey” Bragg énekes és Mark Zavon gitáros játszik az egykori Pantera és Down basszerrel, illetve a Black Sabbath és a DIO volt dobosával. A második album megjelenéséről egyelőre nincsenek pontos információk, de elképzelhető, hogy már idén kijön – erre utal az is, hogy a négyes máris a stúdióban melózik Jeff Pilsonnal, a Foreigner és a T&N jelenlegi, valamint a Dokken egykori basszusgitárosával, aki az utóbbi időkben egyre felkapottabb producernek számít.

A banda valószínűleg nem veszi fel most az egész lemezt, a stúdiózás kapcsán kiadott nyilatkozatukban annyi áll, hogy rögzítenek hozzá némi anyagot. A munka egyébként már decemberben megkezdődött, erről egy rövid videó alább megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.