Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Kétségtelenül ez az eddigi legerősebb felállásunk, nincsenek hiányzó darabok vagy gyenge láncsszemek”

Április 14-én, hosszas tologatás után végre tényleg megjelenik a kanadai Infernäl Mäjesty új nagylemeze. A No God állítólag a legjobb produktum lesz a kultikus thrash/death-fogattól a klasszikus None Shall Defy óta.

0223infernalmajesty

infernalmajesty_cIdén harminc éve jelent meg a kanadai Infernäl Mäjesty None Shall Defy lemeze, amely az egyik legklasszikusabb underground thrash/death-alapvetésnek számít, a csapat pedig nem is ünnepelhetné meg stílusosabban a jubileumot, mint egy új albummal. Mindez akár aggodalmakra is okot adhatna, hiszen a zenekar később sajnos meg sem tudta közelíteni a debüt színvonalát: az 1998-as Unholier Than Thou visszatérés és a 2004-es One Who Points To Death a tábor és a szakma szinte egyöntetű véleménye szerint sem volt méltó az első albumhoz. Christopher Bailey énekes szerint ugyanakkor a hosszadalmas huzavona és kavarás után elkészült, több csúszás után áprilisban végre tényleg megjelenő No God a legjobb produktumuk lesz 1987 óta. A csapat zeneileg a None Shall Defy és az Unholier Than Thou kombinációjaként jellemzi a friss művet, amelynek pár dala már ismert lehet a 2007-es Demon God demóról, de a banda ezeket is elég alaposan átdolgozta: ilyen például a Nation Of Assassins vagy a Systematical Extermination. Az első klip a House Of War című dalhoz készült még tavaly.

A kiadó a High Roller lesz, a mai bandában pedig Bailey mellett Kenny Hallman és Steve Terror gitárosok képviselik a klasszikus felállást. Az új társak a ritmusszekcióban Kiel Wilson dobos és Daniel Nargang basszusgitáros. „Kétségtelenül ez az eddigi legerősebb felállásunk”, mondja Christopher. „Nincsenek hiányzó darabok vagy gyenge láncsszemek.”

 

Hozzászólások 

 
#2 metanor 2017-08-16 16:18
Ez a lemez nagyon erős! Pokolian jó keverés,jó témák.Végig élvezetes.Van élet a trash után,mert a lerágott csontot is lehet újra értelmezni .
Idézet
 
 
-1 #1 zombee 2017-02-23 14:48
Azért olyan magasra nem tettük a lécet. A 98-as lemezt nem ismerem, először a 2004-es hallottam, akkor nem is tudtam, hogy kultbandáról van szó, de a lemezt hallgatva fel sem merült bennem ilyesmi. Szóval simán lehet 87 óta a legjobb lemezük. :)

Hozzáteszem, nekem a None Shall Defy is a 80-as évek kihagyható remekművei közé esik, bár lehet este azért nekiesek újra, rég hallgattam.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.