Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két új szám a Devil City Angelstől

0716dcaDevil City Angels címmel érkezik a hasonnevű hajmetal-formáció bemutatkozó nagylemeze szeptember 11-én. A zenekarban Rikki Rockett dobos (Poison), Tracii Guns gitáros (L.A. Guns) és Brandon Gibbs énekes egyesítette erőit, a lemezt feljátszó Eric Brittingham basszer (Cinderella) azonban már átadta a helyét Rudy Sarzónak (Quiet Riot, Whitesnake, Ozzy Osbourne).

Mint Tracii Guns gitáros (ex-L.A. Guns) egy interjúban elárulta, Rikki Rockett dobossal (Poison), Eric Brittingham basszerrel (Cinderella) és Brandon Gibbs énekes/gitárossal egy időben azon viccelődtek a tavaly megalakult új szupergroupban, hogy Guns N’ Rocketts néven kellene futniuk, végül a Devil City Angels mellett tették le a garast. A banda gyökerei egyébként egy sima John Entwistle / Keith Moon tribute-buliig jutnak vissza Los Angelesben, ahol Rockett és Guns együtt lépett fel. „A zene egyszerű és alapvető”, mondta Tracii tavaly. „Lesznek majd groove-os témák, netán egy-két ballada is, de ezt leszámítva szeretnénk megtartani a zenekart ezen a nyers, arcbamászó, 1977-es rockvonalon.”

A Devil City Angels első lemeze elkészült, a produkciós munkákat maguk a tagok végezték – végső soron azért nagyon komoly veteránokról beszélünk –, a keverést pedig Anthony Fox intézte Nasvhille-ben. A már ismert Boneyard mellett alább két újabb dalt is meg lehet hallgatni a zenekartól All My People, illetve All I Need címmel. Az album szeptember 11-én jelenik meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.