Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Karrierje első amerikai platinalemezének örülhet a Halestorm

Platinalemez lett az Egyesült Államokban a Halestorm 2012-es The Strange Case Of… lemeze. A zenekar ősszel Magyarországon is fellép.

0819halestorm

Az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetséges (RIAA) platinalemezes tanúsítvánnyal honorálta a Halestorm 2012-es második nagylemezét, a The Strange Case Of…-ot. Ez Lzzy Hale-ék első amerikai platinalemeze, albumaik közül a 2009-es Halestorm ért még el RIAA-fokozatot, de az egyelőre még „csak” aranylemez. A platina fokozatú elismerés változatlanul egymillió eladott példány után jár Amerikában, de ez ma már természetesen nem kizárólag fizikai eladásokból áll össze, a RIAA számítási módszere szerint a fizikai és digitális albumeladások mellett beszámítanak a minősítésekbe a streamek és az adott lemezről történő dalletöltések is. Ennek értelmében tíz dal fizetős letöltése az adott lemezről további egy teljes albumpéldány eladásának felel meg, az online hallgatásokat tekintve pedig ezerötszáz audió- és/vagy videóstreamet számítanak egy eladott lemeznek.

A Halestorm új albuma, a Back From The Dead pár hete jelent meg, hamarosan nálunk is olvashatsz róla. A zenekar november 14-én Budapesten, a Papp László Sportarénban lép fel az Alter Bridge és a WVH Mammoth társaságában, jegyértékesítés a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.