Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövőre újjáalakulhat a legendás Dark Angel

0817daAz utóbbi hetekben több pletyka is felreppent a neten a Dark Angel esetleges újjáalakulásban, a tagok pedig végre tiszta vizet öntöttek a pohárba: ha lassan is ugyan, de haladnak az erre vonatkozó tárgyalásokkal. Amennyiben minden összejön, Gene Hoglan eredeti csapatát jövőre a Darkness Descends mestermű turnéfelállásában lehet majd elcsípni a fesztiválszezonban.

„Igen, beszéltünk arról, hogy jövőre csinálhatnánk valamit, és noha úgy tűnik, néhány fesztivál összejöhet, egyelőre még csak spekulálásról van szó", mondja Gene Hoglan. „Sok-sok év óta először ismét felvettem a kapcsolatot Don Dotyval, és nagyszerű volt ismét beszélni régi barátommal. Szerencsére minden Dark Angel taggal jó haverok maradtunk ennyi év után is, és amikor csak lehet, igyekszünk összefutni, beszélni egymással, főleg, mivel mindannyian a nyugati part különböző részein élünk. Egy újjáalakulás lehetősége is szóba került, és a többiek természetesen tisztában vannak a többi elkötelezettségemmel is a Testamenttel, a Dethklokkal és a többivel. Szóval ismét: haladunk előre, de l-a-s-s-a-n, és a 2014-es fesztiválszezonban lehetőleg ismét mozgásba lendülhet a Dark Angel."

„A Dark Angel tagjai jelenleg éppen egy újjáalakulásról tárgyalnak", teszi hozzá Don Doty énekes. „Ez az egész a 2014-es évre szól majd, és mindenki izgatottan várja. Én ejtettem el egy rádióműsorban nemrég, hogy minden tag részt vesz majd ezeken a megbeszéléseken, és ezt sikerült sokaknak félreértenie. Jómagam, Gene, Mike, Eric és Jim tárgyalunk, és amikor ezt befejeztük, kiadunk majd egy közleményt róluk. A következő hónapokban minden kiderül majd."

A Dark Angel a '80-as években Los Angeles legsúlyosabb thrash bandájának számított a Slayer mellett, 1986-os Darkness Descends lemezük mérföldkőnek számít a műfajban. A zenekar 1992-ig volt aktív, majd volt egy rövid újjáaalakulásuk a 2000-es évek első felében, ez azonban nem bizonyult tartósnak. Ekkor azonban a Dotyt követő énekes, Ron Rinehart állt a fronton, Don utoljára huszonhat évvel ezelőtt énekelt a bandában. Ha az általa mondottak jönnek össze, a csapatot jövőre a Darkness Descends turnéfelállásban lehet majd elcsípni, vagyis Hoglan és Doty mellett Eric Meyer és Jim Durkin gitárosokkal, illetve Mike Gonzalez basszerrel.

 

Hozzászólások 

 
#7 Roenick 2013-08-22 08:18
De jó lenne... még meg vannak a kazik. tőlük ... :-)
Idézet
 
 
+2 #6 AntiCimex 2013-08-19 10:08
Az a szamomra legendas pesti koncert, amikor Ron tanitgatta az arcokat a stage dive-ra, mert akkor itt meg a head es a fist bang ment!:-)))Par tucat embet lezengett a Landlerben!Jo ezt olvasni, hogy leultek beszelni, mert akkor egy vilag omlott bennem ossze, amikor Don kiszallt es persze akkor is, amikor Jim Durkin.
Idézet
 
 
+1 #5 ddrum 2013-08-17 13:44
Valaki nyúlja Hetieldet, vagy Hetfield nyúlt valakit. =)
A video alapján...
Idézet
 
 
+1 #4 Szadi 2013-08-17 12:48
Nem értem, mit variálnak, múlt héten még tényként közölték az újjáalakulást, most bedobják, hogy nem tuti? A Keep It Tru-ra már be vannak elvileg jelentve.
Idézet
 
 
#3 pumpika666 2013-08-17 10:36
na majd ennek is utána kell nézni, legendás név, de sosem volt meg tőlük semmi, majd kikölcsönzöm a diszkográfiát orosz barátainktól
Idézet
 
 
+2 #2 degradalt 2013-08-17 10:25
hogy lehet ilyen hulladék minőséget belinkelni? van egy rakás régebbi videojuk, miért kellett pont ezt a szemetet? :) amúgy a dark angel atom!
Idézet
 
 
+2 #1 Chris92 2013-08-17 09:34
Fantasztikus hír, egyik titkos kedvencem ez a banda. Remélhetőleg új lemez is lesz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.