Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jon Bon Jovi: focicsapatra költene, de Samborára sajnálja a pénzt?

0826jonrichieBizonyos források szerint elképzelhető, hogy Jon Bon Jovi is meg akarja venni a patinás Buffalo Bills nevű amerikaifoci-csapatot. Mindeközben Richie Sambora még mindig nem játszik a zenekarral az aktuális koncerteken, aminek a médiaértesülések szerint egyértelműen anyagi okai vannak.

A csapat a tulajdonos, a 95 éves, jelenleg gyengélkedő Ralph Wilson halálával egyidőben kerül majd piacra, és ugyan a torontói Rogers Communications cégcsoport az elsődleges vevőjelölt, a CBS értesülései szerint Jon Bon Jovi is tekintélyes időt töltött az utóbbi időben a nagyváros környékén, hogy megismerkedjen a helyi politikai erőkkel, befolyásos pénzügyi és hatalmi körökkel. Sőt, állítólag azért került utólagosan egy buffalói dátum a zenekar aktuális turnéjába, hogy egy füst alatt még tovább dolgozhasson a cél elérésén. A jól értesültek szerint Jon mindenképpen főrészvényes szeretne lenni a csapatnál, ehhez pedig társakra is szüksége van, hiszen a Buffalo Bills piaci értéke a Forbes magazin aktuális beárazása szerint mintegy 870 millió dollár, azaz hozzávetőleg 200 milliárd forint.

Mindez csak azért érdekes, mert több zeneipari forrás is azt állítja: Richie Sambora gitáros azért nem vesz részt a banda aktuális idei What About Now lemezéhez kapcsolódó turnén, mert Jon ezzel is pénzt akar megtakarítani a tranzakcióhoz. Nem tisztünk eldönteni, mennyire tűnik mindez reálisnak (a Samborán megtakarított milliók aligha nyomnának túl sokat a latban egy ekkora vásárlás esetében), a lapok azonban eddig is anyagi okokat rebesgettek a szakítás hátterében, hiszen Richie havi 2 millió dollárt keresett, és minden koncert bevételének 20 százaléka járt neki, és bérzenészekkel nyilván olcsóbb megoldani mindezt. A beugró Phil Xenidis ugyanakkor nevetségesnek minősítette azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint havi 10 ezer dollárért játszik a zenekarban Richie helyén, és úgy fogalmazott: ennyi pénzért a házából sem tenné ki a lábát.

 

Hozzászólások 

 
+9 #4 necromedve 2013-11-26 01:53
Én kitenném a lábam a lakásból havi 5000 dollárért is.
Idézet
 
 
+6 #3 bogar 2013-11-25 22:43
Ezt a hírt egyébként elhiszi valaki?
Idézet
 
 
+6 #2 WARRIORSOFTHEWORLD 2013-11-25 22:22
A bon jovi egy oszlo hanyas.
Idézet
 
 
+15 #1 Pista bá 2013-11-25 17:33
Erről egy ősrégi aranyköpés jut eszembe:
"Amióta rájöttem,hogy a Bon Jovi is rockzene,nem tartom magam rockernek" :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.