Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Joan Jett-tel játszotta a Smells Like-ot a Nirvana a beiktatáson

0411kissBeiktatták április 10-én este a Rock And Roll Hall Of Fame-be a KISS-t és a Nirvanát. Az előzetes cirkusz ismeretében régóta tudni lehetett, hogy Gene Simmonsék nem fognak zenélni, de az eredeti felállás tagjai mind megjelentek a ceremónián, a Nirvana pedig négy dalt játszott – mindet női frontemberrel a néhai Kurt Cobain posztján.

Az R.E.M. frontembere, Michael Stipe iktatta be a Rock And Roll Hall Of Fame-be a Nirvanát április 10-én este New Yorkban, a Barclay’s Centerben. Dave Grohl, Krist Novoselic és Pat Smear ezután négy dalt játszott a gálán: Joan Jett csatlakozott hozzájuk a Smells Like Teen Spiritre, a Sonic Youthból ismert Kim Gordon az Aneurysmre, majd Annie „St. Vincent” Clarke a Lithiumra, végül pedig Lorde az All Apologiesre.

A KISS-t a Rage Against The Machine gitárosa, Tom Morello hívta a pódiumra. Az előzetes sajtócsaták ellenére természetesen az eredeti négyes minden tagja ott volt, és nem is anyázták egymást a színpadon. Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley és Peter Criss mellett jelen volt a banda jelenlegi felállásából Tommy Thayer és Eric Singer, illetve Bruce Kulick a korábbi leosztásokból, vagyis a még élő ex-tagok közül egyedül Vinnie Vincent nem jelent meg, de vele nincsenek is jóban Simmonsék – ennek ellenére Gene őt is megemlítette beszédjében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.