Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jim Martinnal kiegészülve tér vissza a régi Infectious Grooves

0405robmikeA Metallica által szervezett Orion Music + More fesztiválon egyetlen speciális koncert erejéig ismét összeáll az Infectious Grooves klasszikus felállásának magja, vagyis Mike Muir énekes, Robert Trujillo basszusgitáros, Stephen Perkins dobos és Dean Pleasants gitáros. Az egyetlen hiányzó őstag, Adam Siegel helyén a Faith No More egykori hathúrosa, Jim Martin penget majd.

„Nagyon különleges élmény lesz számomra huszonkét év után ismét összeállni ezekkel a srácokkal", mondja a különleges fellépésről Trujillo. „Az Orion a legmegfelelőbb hely mindehhez, alig várom!" Az Infectious Grooves a Suicidal Tendencies oldalvizeiről indult side-projekt volt, ami 1989-ben alakult Muir és Trujillo jóvoltából, és teljesen eszehagyott, funk/rock/metal/hardcore zenéjével gyorsan kultikus kedvenccé vált. A banda – változó felállásban – négy nagylemezt jelentetett meg, és terveznek egy ötödiket is, erről azonban egyelőre semmit sem tudni, sem azt, hogy kik zenélnek majd rajta, sem azt, hogy mikor jelenhet meg.

A Metallica által szervezett és rendezett Orion Music + More fesztivál 2013-as helyszínét a detroiti Belle Isle adja majd. A rendezvényen több mint harminc zenekar játszik majd öt különböző színpadon június 8-9-én, emellett pedig mind a négy tag személyes érdeklődéséhez passzoló programokat is szerveznek. Ennek megfelelően James Hetfield különleges autók és motorok bemutatóját viszi a rendezvényre, Kirk Hammett horrorshow-val kedveskedik az érdeklődőknek, Lars Ulrich filmeket mutat be egy erre a célra berendezett sátorban, Robert Trujillóhoz kapcsolódóan pedig egy méretes gördeszka-pályát is felállítanak majd különböző látványos attrakciókkal. Ami a zenei felhozatalt illeti, az idei felállásba a Metallica mellett egy másik hozzájuk hasonló kaliberű nagyágyú is bekerült a Red Hot Chili Peppers révén, de már biztosan ott lesz Detroitban a Rise Against, a Deftones, a Tomahawk és a Gogol Bordello is sok más egyéb formáció mellett.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Sárvári Gábor 2013-04-05 20:56
A Q-prime keze van a dologban! Szerintem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.