Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét Thobbe Englund a Sabaton gitárosa

Thobbe Englund tért vissza a Sabaton soraiba Tommy Johansson néhány héttel ezelőtti távozása után. A gitáros a Judas Priesttel közös amerikai turnén játszik majd ismét együtt korábbi társaival.

0213thobbe

Januárban jelentette be távozását a Sabatonból Tommy Johansson gitáros. A zenekar most Tommy közvetlen elődjét, Thobbe Englundot igazolta le, aki 2012-től 2016-ig, a Heroes és The Last Stand albumok idején játszott a svédeknél. „Szavakkal ki sem fejezhető, mennyire készen állok a visszatérésre – mondja Thobbe. – Mintha csak egy rövid nyaralás erejéig mentem volna el. Megfelelő az időzítés, szeretetteljes a légkör, a java pedig még csak most jön!" „Bezárult a kör – így Pär Sundström basszer/menedzser. – Thobbe tehetséges gitáros, dalszerző és olyan arc, akivel remekül érezzük magunkat. Még csak meghallgatásokat sem kellett tartanunk, elég volt együtt töltenünk újév napját, hogy tudjuk: elérkezett a visszatérés ideje."

A Sabaton áprilisban észak-amerikai turnéra indul a Judas Priest vendégeként. Emellett már nagyban dolgoznak következő, szám szerint tizenegyedik nagylemezükön is, ami valamikor idén láthat napvilágot.

 

Hozzászólások 

 
#1 torta 2024-02-13 13:27
Ilyenkor azert a kisordog azt sugja, hogy igy kell reszvenyesbol berzenessze konvertalni valakit :D aztan persze ki tudja.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.