Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ismét nyakunkon a kreatív őrület, a végtelen hosszú napok és a vérző ujjbegyek időszaka!”

0930enslavedStúdióba vonult a norvég Enslaved, hogy rögzítse tizenharmadik nagylemezét. Az egyelőre még cím nélküli anyag valamikor 2015 elején jelenik meg a Nuclear Blastnél.

„Mindig az a kedvenc időszakom az évben, amikor éppen stúdióba vonulunk, hogy felvegyünk egy új lemezt!", mondja Ivar Bjørnson gitáros a munkálatokról. „Ismét nyakunkon a kreatív őrület, a végtelen hosszú napok és a vérző ujjbegyek időszaka! Micsoda élvezet! Akárcsak korábban, most is a szentetlen háromság alkotja az első támadósort: én, Grutle és Cato. Szokás szerint élőben rögzítjük az album alapjait, Ice Dale és Herbrand pedig később, a saját stúdiójában adja hozzá mindehhez a saját témáit. Utána még én is hozzáadok otthon pár őrültséget, mielőtt közösen befejeznénk az egészet. Úgy érzem, olyan alapanyagot szállítottam le, ami elég masszív. Szívemet-lelkemet beletettem ezekbe a szerzeményekbe, a többiek pedig szintén úgy tették hozzá a magukét, mintha az életük múlt volna rajta."

Az Enslaved Bergenben dolgozik a két évvel ezelőtti RIITIIR folytatásán. A keverést Jens Bogren végzi majd, a borítót pedig ismét a 2001 óta állandó kollaboránsnak tekinthető Truls Espedal készíti.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.