Shock!

július 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét nagy sikerrel kezdett a listákon a Bon Jovi új albuma

Június 7-én jelent meg a Bon Jovi új albuma, a Forever. Ez már a tizenhatodik nagylemez a sorban a zenekartól, és papírforma szerint igen magasan kezdett a nemzetközi eladási listákon.

0314bonjovi

Utoljára négy éve, 2020 címmel jelentetett meg új dalokat a Bon Jovi, nemrég azonban megérkezett a folytatás az Island Recordsnál. A Forever szokás szerint igen erősen indított az eladási listákon: az Egyesült Államokban 48 ezer példány ment el belőle a nyitóhéten, ami a Billboard-lista összesített fogyásokból generált Top 200-ának ötödik helyére bizonyult elegendőnek. A teljes albumok listáján ugyanakkor az élen kezdett a banda, és érdemes megjegyezni, hogy a 48 ezer példányból 8 ezer vinylen talált gazdára – a zenekarnak az 1991-es vonatkozó SoundScan-mérések óta nem fogyott egy héten ennyi bakelitlemeze egy kiadványból. Érdemes megjegyezni, hogy a Forever gyakorlatilag megduplázta a 2020 első heti amerikai eladásait, a legutóbbi lemez ugyanis 24,7 ezer példánnyal „csak” a Billboard-lista 19. helyéig jutott – ez nagyon komoly visszaesést jelentett, ugyanis az ezt megelőző három soralbum az első helyen kezdett.

A Forever listavezető lett Svájcban, a második helyen indított Németországban és Ausztriában, a harmadikon Nagy-Britanniában és Svédországban, a negyedik Ausztráliában és Belgiumban, illetve a hetedik Japánban.

 

Hozzászólások 

 
#1 Lakati Lászlóné Magdolna 2024-06-21 20:32
Imádom a kezdettől fogva a eggyuttes minden számát az utolsó nagylemez viszi a prímet de egyébként minden lemezük egy nagy HaB a Tortán IMÁDLAK TÉGED Jovi
Te Voltal Vagy és Leszel a Nagyvilágnak és a Rajongóinak PERSZE nem utolsósorban nekem
Imádlak kedvesem
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.