Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét a Guns N' Roses színpadán gitározott Izzy Stradlin

Ismét a Guns N’ Roses színpadán vendégeskedett Izzy Stradlin, a zenekar egykori gitárosa, aki legutóbb 2006-ban osztotta meg a deszkákat W. Axl Rose-ékkal. Izzy Londonban lépett fel a mostani Gunsszal, és egyebek mellett a több mint húsz éve nem játszott 14 Years dalt vezette elő az egykori főkollégával.

Május 31-én este, a londoni O2 Arenában ismét a Guns N’ Roses színpadán állt Izzy Stradlin, a csapat alapfelállásának ritmusgitárosa, aki annak idején a sikerek csúcsán, a Use Your Illusion lemezek megjelenésével egy időben lépett ki a csapatból. Izzy az utóbbi évtized folyamán több alkalommal is játszott Axlékkel, legutóbb 2006-ban. Ezúttal az élőben utoljára 1991 augusztusában, szintén Londonban elővezetett 14 Yearsben, a You Could Be Mine-ban, a Rolling Stones Dead Flowers-ének feldolgozásában, a Knockin’ On Heaven’s Doorban, a Nightrainben és a Paradise Cityben gitározott, vagyis kis túlzással egyharmadnyi műsort nyomott együtt Rose-zal és aktuális társaival.

Izzy annak idején Axl gyermekkori cimborájaként került a Gunsba, és a mai napig ő az egyetlen tag a régi leosztásból, aki minden egykori kollégájával baráti viszonyt ápol. Akárcsak Axl, Izzy sem vett részt a Guns áprilisi clevelandi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatásán.

 

Hozzászólások 

 
#1 björn 2012-06-01 08:47
yeah.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.