Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iron Reagan: hallgasd meg az underground crossover szupergroup új EP-jét!

0404ironreaganIron Reagan névre hallgat az az akár szupergroupnak is nevezhető hardcore/thrash/crossover formáció, amelyet a Municipal Waste-ből, a Cannabis Corpse-ból, a Darkest Hourből és a Mammoth Grinderből ismert zenészek alapítottak. A formáció új EP-je ingyen meghallgatható.

A tavalyelőtt alakult Iron Reagan legismertebb tagja alighanem Tony Foresta énekes, aki a Municipal Waste élén is üvöltözik, a további tagok pedig LandPhil Hall (szintén Municipal Waste, illetve Cannabis Corpse), Ryan Parrish (ex-Darkest Hour), Mark Bronzine (Mammoth Grinder, Ans) és Rob Skotis (Hellbear). A richmondi formáció máris kihozott egy ingyenes EP-t Spoiled Identity címmel, amely alább meg is hallgatható, de bakelit kislemezként a Decibel magazin kultikus Flexi Disc sorozatában is megjelenik majd.

A zenekar jelenleg éppen második nagylemezét rögzíti, amely a Relapse-nél jön ki még valamikor idén, és a Converge-ből ismert Kurt Ballou lesz majd a producere. Tonyék emellett hamarosan egy masszív amerikai klubturnét is abszolválnak majd a Ghoul és az Occultist társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.