Shock!

május 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iommi a Sabbath végéről: „Beférhet még egy-egy önálló buli”

0608sabsHétvégén lejátszotta utolsó koncertjét a Black Sabbath, Tony Iommi azonban a bulit követő első interjújában máris megismételte, amit korábban mondott: korántsem biztos, hogy most hallottunk utoljára a zenekarról.

„Hiányozni fog a színpad, hiszen ez jelentette az életemet: a zenekar, és a koncertezés”, mondta Iommi a Planet Rocknak, miután arról kérdezték, milyen érzések dolgoznak benne a Black Sabbath szombati birminghami búcsúfellépése után. „Szeretek élőben játszani, és biztos vagyok benne, hogy nem így ér véget a dolog: biztos, hogy valahol beférhet még egy-egy önálló buli. De a turnézásnak vége van számomra. Itt az ideje, hogy befejezzem a vándorlást, és legyek egy kicsit otthon is. Ahol továbbra is zenéket írok majd, és meg is jelentetem ezeket.”

Amikor megkérdezték, hogy a Sabbath készíthet-e esetleg további felvételeket, Tony szintén nem tett kategorikus kijelentéseket. „Szerintem semmit sem zártunk ki azt leszámítva, hogy ilyen méretekben nem akarok már tovább turnézni. De ki tudja, valamit talán csinálunk még. Nem beszéltünk a dologról, mert ez már más téma. Semmiről sem beszéltünk igazán azzal kapcsolatban, mi lesz a turné után. De abban biztos vagyok, hogy valamit valahol még csinálhatunk. Most egyszerűen csak jólesik kivenni egy kis szabadságot, és átgondolni a dolgokat. Eleve nagyon sok ajánlatom van, ami roppant izgalmas. Csupa különböző dolog fut be folyamatosan, olyasmik, amikre őszintén szólva soha nem is számítottam. Szóval szükségem van némi gondolkodásra, mert semmit sem szeretnék összecsapni. Ha turnézol, igazából hat-nyolc-tizenkét hónapon át ragaszkodnod kell a beosztásodhoz. Vagyis amennyiben mondjuk egy hónapig lenne egy tévés melóm, az már nem fér bele.”

Iommi korábban azt mondta, a jövőben szívesen dolgozna ismét Tony Martinnal.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Gazdag Illés 2017-02-08 23:37
Nemsokára 50. évforduló:)
Idézet
 
 
+1 #3 Gergő 2017-02-08 21:18
[Én azt mondom csináljon egy 2-3 lemezt Anselmoval..... Abban hiba nem lenne.....
Idézet
 
 
#2 castlereagh 2017-02-07 21:13
elatták magúkat ... :D :D
Idézet
 
 
+1 #1 wrom 2017-02-07 17:56
http://www.shockmagazin.hu/hirek/lejatszotta-utolso-koncertjet-a-black-sabbath

Milyen sok marha van itt..!
Ahogy a hírben is szerepel, a legutóbbi nyilatkozatok fényében azért jó eséllyel lehet fogadni arra, hogy lesz még néhány alkalmi fellépésük, szóval így ez nem feltétlenül - sőt, szinte biztosan nem - a legesleguccsó koncertjük volt.
Most Iommi - ha kicsit pihenget előtte - elkezdhet ügyködni a Martinnal való újbóli kooperáción, amit ugye ő maga pendített meg a másik Tonynak a korábbi hírek szerint...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.