Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Imperium: új zenekar és új dal Matláry Miklóstól

Imperium néven Nevergreen-, Wisdom- és Ámok-tagok fogtak össze abban az új projektben, amit előbbiek billentyűse, Matláry Miklós alapított. Az első dal máris meghallgatható.

1222imperium

Imperium néven hozott létre új projektet Matláry Miklós, a Nevergreen billentyűse. A csapat tagjai a Wisdomból ismert Galambos Zsolt gitáros, a Nevergreent és az Ámokot is megjárt Ruszity Vladimir gitáros, illetve az Ámokban korábban szintén Miklóssal zenélt Német Attila dobos és Ispán András basszusgitáros. Az énekes pedig egy bizonyos Dr. Jekyll, akinek személyazonosságát egyelőre homály fedi.

Az Imperium szövegvilágában megtalálható a történelmi tematika, mint ahogy a szerelmi is. A zenekar májusra tervezi kiadni első nagylemezét a HammerWorld Magazin mellékleteként a NAIL Records gondozásában, amit utána a tervek szerint néhány nyári fesztiválon be is mutat a magyar rockközönségnek. Az első szám mindenesetre máris meghallgatható tőlük Titkos háború címmel.

 

Hozzászólások 

 
#2 Gál József kutyája 2018-12-22 21:00
Idézet - kiss gabor:
Szimpatikus Matlary Miklostol, hogy nem az AMOK cimu nota 1200-adik, szimfonikus,ket labgepes,angol, stb. verziojaval jelentkeznek, hanem egy uj dallal mutatkoznak be.


Hát igen, van az a szint, amikor már azt is értékelni kell, hogy valaki kivételesen nem a 25 éve megírt slágerével akar haknizni sokadjára. Cserébe itt egy untig ismert klisékből összerakott Nevergreen-dal. A szövegnek mi értelme?
Idézet
 
 
#1 kiss gabor 2018-12-22 11:13
Szimpatikus Matlary Miklostol, hogy nem az AMOK cimu nota 1200-adik, szimfonikus,ket labgepes,angol, stb. verziojaval jelentkeznek, hanem egy uj dallal mutatkoznak be.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.