Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Igor még a szélsőségesen összetett témákat is szinte mindig egyből nyomta fel”

0226maxigorMár keverik a Cavalera Conspiracy harmadik lemezét, amely valamikor ősszel jelenhet meg az osztrák Napalm kiadónál. A résztvevők esküsznek rá, hogy az anyag tényleg páratlanul brutális lesz.

„Ez a leggyorsabb és legsúlyosabb album, amin csak valaha is volt szerencsém dolgozni Max Cavalerával", mondja John Gray producer, aki korábban a Soulflynál már betekintést nyerhetett Cavalera és Marc Rizzo szólógitáros munkastílusába. „Max, Igor és Marc zeneileg az első pillanattól kezdve teljesen egy hullámhosszon mozgott, és az egész lemez felvételei roppant gördülékenyen folytak. Igorral sosem dolgoztam még együtt korábban, és lenyűgözött az a képesség, ahogy Maxszel közösen kidolgozta a hangszerelést, és jóformán mindig teljesen egyből nyomta fel még a szélsőségesen összetett dobtémákat is. Marc Rizzo pedig szokás szerint ott volt a spiccen, egy igazi gitárvirtuóz. Nagyon jó vele melózni, mert mindig a tökéletességre hajt, de ugyanakkor folyamatosan két lábbal áll a földön, és még ha nyomás van rajta, akkor sem görcsöl."

A zenekar új basszere a Converge-ből ismert Nate Newton, az egyelőre cím nélküli lemez megjelenése őszre várható. Max Cavalerával hamarosan egy interjút is olvashatsz majd a Shock!-on – a Soulfly főnöke nekünk is megerősítette, hogy az album szinte grindcore-os brutalitást hoz majd.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 Sárvári Gábor 2014-02-26 17:35
Rohadjak meg, de nekem már egy ideje jobban tetszik amit a Conspiracy-ban csinál az öreg, mint amit a Soulfly-ban. Mondjuk a Killer Be Killed-re is kíváncsi vagyok!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.