Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Igor Cavalera dobol a Strife visszatérő albumán

Igor Cavalera dobolta fel a Los Angeles-i hardcore-os Strife új nagylemezét, amely 2001 óta a banda első stúdióalbuma lesz. Igor már a '90-es években is a csapat elkötelezett rajongója volt, a Sepultura el is vitte őket turnézni a Roots időszakban, majd a dobos vendégszerepelt a Strife 1997-es In This Defiance albumán.

„Az album félig kész, és nem is lehetnénk izgatottabbak", mondja Andrew Kline gitáros. „Igor gyilkos módon nyomta fel a dobtémákat! Sokkal egyenesebben játszott a tőle megszokottnál pont azért, hogy passzoljon a stílusunkhoz, utána pedig hozzáadta a megfelelő díszítéseket és simításokat, hogy a produkció maximális lehessen."

Igor Brazíliában, a Mix Nova stúdióban nyomta fel a dobtémákat, de bizonyos további munkálatokra Los Angelesben is sor került. Az album producere a Terror dobosa, Nick Jett, a keverésért pedig Matt Hyde (Slayer, Hatebreed, Monster Magnet) felel. Pontos megjelenési dátum még nincs, de hamarosan ezek is kiderülnek. Egyelőre nem tudni, Igor turnéra is elmegy-e majd a bandával.

A Strife utolsó albuma 2001-ben jelent meg Angermeans címmel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.