Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Idén is lesz Metal Battle Hungary tehetségkutató

Idén már 32. alkalommal rendezik meg a világ legnagyobb metálfesztiválját. A Wacken Open Air ebben az évben is várja a feltörekvő zenekarokat, akik a Metal Battle nemzetközi tehetségkutató sorozatának segítségével eljuthatnak az idei rendezvényre.

0505wmb

A Metal Battle Hungary immár nyolcadik alkalommal biztosít lehetőséget a legjobb, legvagányabb hazai rock- és metalzenekaroknak, hogy a nemzetközi döntőben képviseljék hazánkat. A magyar forduló 10 döntőbe jutó csapata 2023. június 18-án, vasárnap élőben lép a Barba Negra színpadára, hogy kiderüljön, ki lesz az, aki idén Németországba utazik a verseny győzteseként. A Metal Battle Hungary 2023-ra a sorozat weboldalán található űrlapot kitöltve lehet jelentkezni 2022. május 17-én, szerdán éjfélig. Akik figyelemmel követték a korábbi versenyeket, azoknak nem lesz meglepetés a jelentkezés menete, de az újonnan érkezőknek érkezők kedvéért nézzük, mit kell tennie annak, aki részt venne a megmérettetésen!

A szervezők az alapvető adatok – zenekar neve, rövid biográfia, elérhetőségek – mellett elsősorban videós anyagokat várnak, ami lehet videóklip, YouTube-ra feltöltött hanganyag, koncertfelvétel, a lényeg, hogy a lehető legjobban reprezentálja a jelentkező produkció zenéjét, arculatát. A jelentkezés és a regisztráció ingyenes. Sikeres jelentkezést követően a zenekarok adatlapja 24 órán belül megjelenik a weboldalon.

A jelentkező zenekarok feltöltött videós és hanganyagai alapján az elődöntőben hazai szakmai zsűri választja ki azt a 10 zenekart, akik továbbjutnak a Barba Negrában megrendezett élő döntőbe, ahol már a közönség is szavazhat a neki legjobban tetsző zenekarra, és ahol a végső sorrend a zsűri és a közönségszavazatok összesítése után alakul majd ki. A nyertes a Wacken Metal Battle nemzetközi döntőjében, a világ legnagyobb metálfesztiválján képviselheti Magyarországot. Emellett további nyeremények is várnak a döntőbe jutott zenekarokra! További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.