Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Huszonéves korom óta nem írtam ilyen intenzitással”

Már legalább öt nagylemezre elegendő dalt írt Perry Farrell, a Jane’s Addiction agytrösztje, aki elképesztően jó albumot és grandiózus, sosem látott méretű vizuális látványt ígér a legendás alternatív rockbanda következő periódusára. Ha minden a tervek szerint halad, az új lemez már 2013-ban kijöhet.

„A következő album valami olyasmi lesz, amilyet a világ még sosem tapasztalhatott meg”, mondta Perry Farrell a Billboardnak. „Párhuzamosan építem fel a fejemben a zenét az élő show-val, és az egész hihetetlen lesz!”

Az énekes már több mint hatvan dalt írt a tavalyi, kissé visszafogottabb fogadtatású The Great Escape Artist folytatásához. Termékenysége részben egy kényszerhelyzetből fakad, ugyanis egy térdműtét miatt mintegy két hónapig otthon, ágyhoz kötötten kellett léteznie. „Huszonéves korom óta nem írtam ilyen intenzitással. Egyszerűen rákényszerültem, hogy írjak, és remekül érzem magam, főleg, hogy ennyire jól alakulnak a dolgok. Amikor ennyi időt tudsz fordítani a dalszerzésre, a zene és a show megálmodására, abból nagyszerű eredmények származhatnak.”

Farrell reményei szerint a Jane’s Addiction valamikor január elején már stúdióba is vonulhat, hogy megkezdje a lemez felvételeit.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.