Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: megvan a Foo Fighters új dobosa

Livestream keretében mutatta be új dobosát a Foo Fighters. Josh Freese az elmúlt évtizedekben a színtér legkeresettebb ütősei közé tartozott.

0522josh

Május 21-én, az aktuális turnét megelőző, Preparing Music For Concerts című livestream során mutatta be új dobosát a Foo Fighters. Josh Freese a tavaly váratlanul, tragikus hirtelenséggel elhunyt Taylor Hawkins helyét veszi át a zenekarban, és már a tavalyi tribute-fellépéseken is felbukkant. Az 50 éves zenész először a The Vandals soraiban szerzett nevet magának a ’90-es évek elején, de kivételes technikai felkészültségének és erőteljes játékának köszönhetően nagyon gyorsan az egyik legkeresettebb sessiondobossá vált a színtéren: olyan előadókkal dolgozott az évek során, mint a Suicidal Tendencies, az Infectious Grooves, Danny Elfman, Chris Cornell, a Guns N’ Roses, a Devo, Rob Zombie, Avril Lavigne, az A Perfect Circle, a Nine Inch Nails, a Paramore, Bruce Springsteen, Michael Bublé vagy a The Offspring.

A Foo Fighters új lemeze, a But Here We Are a Roswell/RCA gondozásában érkezik június 2-án. Az album Greg Kurstin producerrel készült. „Hangzás tekintetében az első album naivitását csatornáztuk be egy évtizedekkel érettebb, mélyebb környezetbe – mondják a lemezről. – Szövegek terén pedig brutálisan őszinte, érzelmileg igen nyers válasz ez a tíz dal a közelmúltban megéltekre. Bejárjuk az érzelmi skálát a haragtól a szenvedésen át a megbékélésig és az elfogadásig, az ezek közötti számtalan árnyalattal együtt.”

foofighters_cA dallista az alábbi lesz:

01. Rescued
02. Under You
03. Hearing Voices
04. But Here We Are
05. The Glass
06. Nothing At All
07. Show Me How
08. Beyond Me
09. The Teacher
10. Rest

Az első dalt már bemutatták Rescued címmel, most az Under You-t is közzétették. A zenekar aktuális turnéja New Hampshire-ben startol május 24-én.

 

Hozzászólások 

 
#2 Eugen 2023-05-22 12:17
Ez egyszerre a minimum és maximum ebben a helyzetben: jobbat nehéz lenne találni, rosszabbat meg nem engedhet meg magának a banda.
Idézet
 
 
#1 ddrum 2023-05-22 09:09
ez a csávó nagyon jó, a ST Art of Rebellion lemezén zseniálisan játszott
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.