Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hetfield: Mustaine közös projektről szóló nyilatkozatai őrültségek

James Hetfield szavai alapján elég kevés esély mutatkozik arra, hogy ő, Lars Ulrich, illetve Dave Mustaine és David Ellefson közös projektbe fogjanak a közeljövőben, hiába célozgat erre rendszeresen a Megadeth főnöke a médiában.

A Metallica énekes/gitárosa a bandához kötődő So What! magazin speciális The 30th Anniversary Event kiadásában beszélt a témáról. Hetfield az interjúban elmondta: a Metallica decemberi San Francisco-i születésnapi koncertjei remélhetőleg végleg lezárták a korábbi tagokkal folytatott vitákat, és szavai szerint örül, hogy végre mindenki felül tudott emelkedni a régi sérelmeken. „Különösen Dave-re áll mindez, az összes hadakozásával együtt… Most úgy látom, egészségesebb – kevésbé tűnik keserűnek. De ma is látok egy rakás dolgot a sajtóban, amikor arról beszél, hogy jammelne velünk és csinálna egy albumot… Az összes ilyen őrültséget. Amikor ezeket olvasom, azt mondom magamnak: hé, ez az a Dave, akit szerettünk volna elfelejteni. Tudod, a nagyszájú Dave, aki mindenáron csak nyomulni-nyomulni-nyomulni akar. De tudni kell, hogy Dave nagyon őszinte arc. Nem nagyon gondolkodik, mielőtt beszél, simán csak kimondja, ami éppen eszébe jut. Vagy pedig nagyon is megtervezetten, okkal mondja, amit mond.”

„Nem hinném, hogy Larsot és Jamest érdekelné a dolog”, mondta legutóbb egy interjúban a témáról a Megadeth főnöke. „Tök jó lenne, korábban említettem is nekik, de szerintem annyira elfoglaltak, hogy nem lenne idejük ilyesmire. A feleségem és James felesége jó barátnők, gyakran beszélnek. Ebből is tudom, hogy hihetetlen sok melójuk van, állandóan úton vannak, turnéznak, szóval valószínűleg csak szerelemből csinálnának bármi hasonlót. David és én természetesen azonnal benne lennénk, mert óriási lenne megint velük játszani. A harmincéves jubileumi fellépésen is állatira élveztem a dolgot. Persze a Megadeth is remekül pörög manapság, szóval én sem vagyok olyan helyzetben, hogy bárkitől is szívességeket kelljen kérnem. Elégedett vagyok magammal és a karrierem alakulásával is. De ettől még szeretnék velük zenélni, mert nagyszerű lenne. Nem hasonlítana a Megadethre, nem hasonlítana a Metallicára. De meglátjuk, mi történik... Talán ha elég sokan szegezik nekik a kérdést, ráveszik magukat!”

A Metallica jelenleg Európában turnézik, a koncerteken teljes egészében eljátsszák a fekete albumot. Május végétől már a Megadeth is a kontinensen lesz az idei Metalfesteken. A két csapat idén egyetlen alkalommal sem lép fel közösen.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.