Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Herointúladagolás végezhetett Chuck Mosley-val

1205chuckmosleyA hivatalos orvosi jelentés még nem készült el, de lapértesülések szerint heroinnal adagolhatta magát túl Chuck Mosley. A Faith No More első korszakának énekese múlt csütörtökön hunyt el.

A TMZ szerint valószínűleg herointúladagolás végezhetett Chuck Mosley-val, a Faith No More első énekesével, aki 57 éves korában vesztette életét a múlt héten. A zenész holttestét november 9-én találta meg clevelandi otthonuk nappalijának padlóján élettársa, Pip Logan, illetve egy barátjuk. A rendőrség közlése szerint Mosley teste mellett két fecskendőt, egy tasakot és egy kanalat is találtak, méghozzá anyagmaradványokkal együtt. Azt már a halálhírt bejelentő közlemény is elismerte, hogy Chuck ismét feltámadt szenvedélybetegsége miatt hunyt el.

Mosley annak idején a Faith No More első két nagylemezén, az 1985-ös We Care A Loton és az 1987-es Introduce Yourselfen énekelt, a zenekar áttörését előkészítő We Care A Lot dal híressé vált verziója utóbbin szerepelt. Az énekes ugyanakkor már akkoriban is megbízhatatlannak számított drog- és alkoholfogyasztása miatt, többek között ezért cserélték le aztán Mike Pattonra.

 

Hozzászólások 

 
-4 #1 Szálasihónaljszőre 2017-11-15 16:31
Hát akkor ez ennyi volt...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.