Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hatebreed: dallamokat senki se várjon!

Már demózza új dalait a connecticuti Hatebreed, akik júliusban ismét fellépnek Magyarországon, méghozzá a tokaji Hegyalja Fesztiválon. Jamey Jasta szerint az új lemez durva és agresszív lesz, de azt egyelőre még nem tudják, idén vagy jövőre jelenik-e meg.

„Itt nem lesznek dallamok vagy bármi hasonló!", nevetett Jamey, amikor az ausztrál Loud magazinnak jellemezte a következő Hatebreed anyag zeni irányvonalát. „Gyors lesz és súlyos... Leginkább az utolsó album durvább témáihoz, a Merciless Tide-hoz vagy a Hands Of A Dying Manhez tudom hasonlítani az irányvonalat. De azt még nem tudom, mikor jelenik meg. Pont arról beszélgettünk a múltkor, hogy októberben jelentessük-e meg, vagy várjuk ki a jövő év januárját, és még többet turnézzunk a Perseverance album tízéves jubileuma kapcsán. Eredetileg csak néhány koncertet terveztünk, de aztán úgy döntöttünk, átmegyünk Európába is a nyári fesztiválokra. Ezután pedig sorra érkeztek a további ajánlatok, vagyis tudunk még koncertezni simán. Egyelőre nem vagyok biztos benne, mi lesz a menetrend..."

A Hatebreed jelenleg egy hat állomásos dél-amerikai körúton vesz részt a Lamb Of God és a Lacuna Coil társaságában. A Hegyalja Fesztivál idén július 18-22. között kerül megrendezésre Tokajban, azt azonban egyelőre nem tudni, itt is teljes Perseverance-et játszik-e a banda.

 

Hozzászólások 

 
#1 Zsolt 2012-03-23 07:10
egyértelmű: koncert, koncert, koncert
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.