Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Három különleges koncerttel ünnepli az új albumot a Primordial

0418primordialNovemberben jelenik meg a Metal Blade gondozásában az ír Primordial új nagylemeze, a Where Greater Men Have Fallen. A zenekar ugyanakkor egyelőre csak munkacímként említi ezt az elnevezést, szóval akár még változhatnak is a dolgok...

Utoljára 2011-ben, Redemption At The Puritan's Hand címmel adott ki új albumot a Primordial, és ugyan azóta is történt a környékükön, illetve csatolt vidékein egy és más – turnék, újrakiadások, Twilight Of The Gods, miegymás –, a pagan metalos tábor lélegzetét visszafojtva várja Nemtheangáék új gondolatait. Novemberig még mindenképpen kitart az ínség, de csúszás nem várható, a banda ugyanis három speciális, lemezmegjelenési bulit már lekötött: november 20-án Hamburgban, 21-én Essenben, 22-én pedig Berlinben tartanak dedikálással és közönségtalálkozóval egybekötött különleges koncertet a Portrait és a Bölzer társaságában. Aki nagy rajongó, annak mindenképpen érdemes elmenni valamelyik fellépésre, a zenekar ugyanis különleges programmal és exkluzív merch-cuccokkal is készül ezekre.

Magáról az irányvonalról egyelőre nem árultak el túl sokat Alanék, de a Primordial sosem árult zsákbamacskát, így nem félünk attól, hogy hirtelen megdöbbentő stílusváltással sokkolnának bárkit is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.