Shock!

július 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan tényleg visszatérhet a Liquid Tension Experiment

Úgy fest, előbb-utóbb ismét aktivizálja magát a Liquid Tension Experiment. John Petrucci, Mike Portnoy, Jordan Rudess és Tony Levin projektje utoljára több mint húsz éve adott ki lemezt.

0602lte

A ’90-es évek második felében két kiváló albumot jelentetett meg a Liquid Tension Experiment, amelyek a maguk idejében óriási visszhangot váltottak ki a progresszív színtéren, de a Dream Theater evolúciója szempontjából is nagy hatásuk volt, hiszen az itteni munka révén került be végül a csapatba Jordan Rudess billentyűs. Utóbbi egy friss nyilatkozata szerint ha minden igaz, végre megvalósulhat a folytatás is. „Vizsgáljuk az időbeosztásunkat, időt próbálunk szervezni rá”, mondta Jordan egy YouTube-ra felkerült kis videóban. „A járvány miatt kicsit nehéz összekoordinálni a személyes találkozókat, de jól állnak a dolgok.”

Korábban Petrucci és Portnoy is úgy nyilatkozott: nyitottak lennének egy újabb Liquid Tension Experiment-akcióra, ráadásul a Dream Theater két jelenlegi és harmadik ex-tagja között a személyes viszony is kiváló, vagyis a vállalkozás bevallottan és tényleg csak időzítés kérdése. Ugyanakkor óhatatlan, hogy amennyiben megtörténik, felerősödjenek majd a Portnoy dreames visszatérését valószínűsítő hangok, e téren azonban még mindenképpen akadna némi munka a felek előtt, ha meg szeretnék lépni... „Tíz éve nem beszéltem Mike-kal”, mondta pár hete szintén egy rajongói üzenetvideóban James LaBrie, a Dream Theater frontembere. „Őszintén szólva erősen kétségesnek tartom, hogy jelen állás szerint összejönne a dolog. De senki sem tudhatja, mit hoz a jövő. Soha ne mondd, hogy soha, ahogy a mondás is tartja…”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.